Son İletiler

Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9 10
72
MATE Masaüstü / Sadece MATE masaüstü çift ekranımı desteklemiyor.
« Son İleti Gönderen: kerimkurt 23 Ocak 2021, 09:30:02 »
Sadece MATE masaüstü çift ekranımı live hali dahil desteklemiyor.  Diğer tüm masaüstleri destekliyor problemsiz çalışıyor.
Önce cinnamon yükleyip sonra mate masaüstü yükledim oturmdan MATE tercihi yaptım aynı problem. siyah ekran ve fare imleci hareket etmedi.
73
Cinnamon Masaüstü / Ynt: Linux Mint 20'ye, Cinnamon 4.8 yükleyebilirmiyim?
« Son İleti Gönderen: welldive 22 Ocak 2021, 02:47:48 »
İyi geceler gözümden kaçmış, teşekkür ederim.
74
Anladım teşekkür ediyorum.
75
Sanal makine üzerinde denemeler yapmak mantıklıdır zira sistemin kendisi etkilenmez haliyle dosyalarınızı ve yapılandırmalarınızı kaybetmezsiniz. Sanal makinenizin RAM ve CPU gibi limitlerini ayarlayabilirsiniz, paket komutları haricinde Linux sistemlerde bash komutları arasında farklılık yoktur. Kuracağınız XFCE ortamı da Linux Mint ise paket komutlarında da farklılık olmaz.
76
Konu Dışı / Lİnux Mint İçinde Linux Mint Sanal Makinesi Kurmak Mantıklı Mı?
« Son İleti Gönderen: panan 21 Ocak 2021, 19:38:01 »
Merhabalar.Normal bir şekilde Linux Mint Cinnamon 20.1 kullanıcısıyım.Her türlü işimi görebiliyorum fakat terminali kurcalamayı çok istiyorum.Fazla bilgim olmadığından(bozarım korkusu  :D :D) Virtualbox ile Linux Mint'i sanal makine olarak kurup orada kurcalayayım diyorum.Sizce bu mantıklı olur mu?Bir de eğer sanal makine kurarsam fazla ram yemesin istiyorum. Bu biraz cahilce olacak ama mesela XCFE sürümünü kursam sanal makine olarak Cinnamon'dan bir farkı olur mu terminal komutları anlamında?
78
Selamlar, Linux Mint 20, Cinnamon 4.6.7 versiyon olan sistemime, elle Cinnamon 4.8'i güvenle ve sorunsuzca yükleyebilirmiyim, yoksa otomatik günceleme gelmesini mi beklemeliyim?

Sevgi ile kalın...
79
Açılış, Kapanış ve Oturum Açma / Ynt: Dizüstü Uyku Modundan Çıkmıyor.
« Son İleti Gönderen: Urhothomir 20 Ocak 2021, 21:40:47 »
Tamamdır. Teşekkür ederim.  :)
80
Teşekkür ederim. Aynı isolarsa Eowise sunucusundan indireyim.
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9 10