Son İletiler

Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10
81
Tüm yansılarda aynı ISO dosyaları mevcut, hangisinden indirdiğiniz farketmez. Ayrıca torrent üzerinden de indirebilirsiniz.
82
Eowise veya başka sunucudan indirsem bir sorun olur mu? Yani sunucular arasında iso farklılığı yok değil mi?
83
Açılış, Kapanış ve Oturum Açma / Ynt: Dizüstü Uyku Modundan Çıkmıyor.
« Son İleti Gönderen: Butterfly 19 Ocak 2021, 23:45:11 »
Kilit Ekranı sekmesine gelip, Kilit Ekranını Etkinleştir seçeneğini pasifleştirin.
84
Bahsettiğiniz LKD sunucusundaki linuxmint-20.1-cinnamon-64bit.iso dosyasını indirip doğrulamasını yaptım, herhangi bir sorun çıkmadı.
85
« Son İleti Gönderen: Urhothomir 19 Ocak 2021, 22:33:44 »
Ekran kapandıktan sonra parola sormadan ekranın geri gelmesini istiyorum dediğiniz gibi ve ekran koruyucusunun kilit ayarlarına baktım ancak hangi ayar ne işe yarıyor tam bilmediğim için kurcalamak istemedim. Parola sormadan ekrana geri dönmesi için hangi ayarı yapmalıyım acaba?

86
Normal sürüm olanı.
87
Hangisini indiriyorsunuz, edge olan mı (çekirdek 5.8 ), normal sürüm mü (çekirdek 5.4) ?
88
İyi günler. İki gündür bilgisayarıma cinammon sürümünü kurmaya çalışıyorum ama Türkiye sunucusundaki dosyada bir sorun var sanırım. Acaba kontrol edebilir misiniz? İDM kullanmama rağmen yine de has değerleri tutmuyor ve dosyada sorun olduğu için kurulum ekranı sırasında dosyalar kopyalanıyora gediğinde cd/dvd hatalıdır dosyalarda eksiklik vardır diye uyarı veriyor. Kurulumu tamamlamıyor. Rufus, unetbootin, yumi hepsiyle denedim ama bu hatayı alıyorum. Siz de bi kontrol eder misiniz [member=8]Butterfly[/member]
89
« Son İleti Gönderen: Butterfly 19 Ocak 2021, 13:50:55 »
Bu şekilde sorun çözüldü o zaman?! Ekran kapndıktan sonra parola sorulmasını istemiyorsanız, ekran koruyucusunun kilit ayarlarından değiştirebilirsiniz.
90
Haberler / Ynt: Linux Mint 20.1 Ulyssa Kararlı Sürüm ISO Dosyaları Yayınlandı
« Son İleti Gönderen: alaz 19 Ocak 2021, 00:44:09 »
Ben biraz daha bekleyip 20.1 kurulum yapacağım. Daha önce 19. serisinde yükseltme denemiştim. O zaman ek depolarla ilgili bir takım sıkıntılar oldu. Yükseltmeden istediğim verimi alamadım. Sonra en baştan kurulum yaptım./home dizinim ssd de ayrı disk bölümünde o yüzden sanki yükseltme yapılmış gibi oluyor. Firefox temalarından facebook şifresine kadar, belgeler vs. ne varsa hazır oluyor.
Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10