Gönderen Konu: Linux Mint Sitesindeki Sürüm Bilgisi Hakkında  (Okunma sayısı 491 defa)

Çevrimdışı aakmaz

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint (Ulyana) 20
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon (64-bit)
  • Grafik Kartı: AMD R5 M230
  • İşlemci: Intel Core i5 4200M 2.5GHz
Linux Mint Sitesindeki Sürüm Bilgisi Hakkında
« : 03 Ocak 2020, 22:15:16 »
Merhaba arkadaşlar.
Anladığım kadarıyla https://www.linuxmint.net.tr/ adresi, Linux Mint'e ait bir site. Zaten bu forum alanına da oradan giriş yaptım. Neyse esas konuya gelmek istiyorum. Adresini yazdığım sitenin ana sayfası ana başlığında "Linux Mint 19.1 Tessa duyuruldu" şeklinde. Halbuki forumda https://forum.linuxmint.net.tr/index.php?topic=10518.msg64293#msg64293 adresinde Linux Mint 19.3 Tricia Kararlı Sürümün yayınlandığı bilgisi var ve şahsım da şu an zaten bunu kullanmaktayım. Acaba 19.3 yerine 19.1'in yer almasının özel bir sebebi olabilir mi?
Bu yazdıklarıma cevap verilmeyebilir. Bunu anlayışla karşılarım. Ne de olsa yanlış bilmiyorsam bu hizmetleri yürütenler gönüllü kişiler. Belki de vakitleri yoktur. Ben de daha fazla vaktinizi almak istemiyorum.
Teşekkür ederim.

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Linux Mint Sitesindeki Sürüm Bilgisi Hakkında
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2020, 22:30:09 »
linuxmint.net.tr adresi ve dolayısıyla forum alanı doğrudan Linux Mint ile alakalı ya da global ekip tarafından oluşturulmuş, desteklenen ya da organik bir bağa sahip değil. Bu alanlar sadece Linux Mint tarafından tanınmış yerel ve gönüllü bir oluşumdur. Anasayfayı devamlı güncellemiyoruz. Zaten forumda duyurusu yapılan ve asıl takibin forumdan yapıldığı ve foruma bağlı bir alanda yeni sürümün duyurusunun yapılıp yapılmamasının çok önemli olmayacağını düşünüyoruz.  Fırsat buldukça ana sayfayı da güncelleyebiliriz ya da tamamen kapatıp, doğrudan forumda da yönlendirebiliriz. Yeni sürümler vb. ile ilgili güncel bilgileri zaten forum sayfasını takip edebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2020, 22:31:33 Gönderen: Butterfly »
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı aakmaz

• Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #2 : 04 Ocak 2020, 07:10:36 »
Teşekkür ederim, Sayın Butterfly.

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
« Yanıtla #3 : 04 Ocak 2020, 10:09:23 »
anasayfada ki sürüm bilgilerini güncelledim, aynı zamanda indir ( https://www.linuxmint.net.tr/indir/ ) sayfasında yer alan eski sürüm indirme bağlantılarını da yeni sürüm ile güncelledim. anasayfa bir süredir kapalı ve foruma yönlendirilmiş durumdaydı, o kısma el atmayı unuttuk. dikkat ve bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...

Çevrimdışı aakmaz

• Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #4 : 05 Ocak 2020, 16:01:00 »
Bir çok problemimize çare oluyorsunuz; ben teşekkür ederim.