Gönderen Konu: Forumdaki Yazıların İçindeki Linkleri Renklendirme  (Okunma sayısı 510 defa)

Çevrimdışı aakmaz

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint (Ulyana) 20
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon (64-bit)
  • Grafik Kartı: AMD R5 M230
  • İşlemci: Intel Core i5 4200M 2.5GHz
Merhaba Arkadaşlar.

Müsaadenizle bir istekte bulunmak istiyorum.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere forumdaki normal yazılar ile yazı içinde verilen linkler aynı renkte. Acaba bunların farklı bir renkte gösterilmesi mümkün müdür? Bence biz kullanıcılar açısından bu daha verimli olacaktır.
Teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2020, 09:20:45 Gönderen: Danny »

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
Ynt: Forumdaki Yazıların İçindeki Linkleri Renklendirme
« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2020, 09:21:05 »
Merhaba Arkadaşlar.

Müsaadenizle bir istekte bulunmak istiyorum.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere forumdaki normal yazılar ile yazı içinde verilen linkler aynı renkte. Acaba bunların farklı bir renkte gösterilmesi mümkün müdür? Bence biz kullanıcılar açısından bu daha verimli olacaktır.
Teşekkür ederim.

Merhaba, bir ekran görüntüsü alarak buraya koyabilir misiniz, zira linkler normal yazı ile aynı renkte değil çünkü.
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
« Yanıtla #2 : 11 Şubat 2020, 17:05:15 »
Merhaba, bir ekran görüntüsü alarak buraya koyabilir misiniz, zira linkler normal yazı ile aynı renkte değil çünkü.

Merhaba [member=1]Danny[/member], sanırım koyu tema ile sorun yok. Ancak yeni açık temada bağlantılar ile normal metin rengi birbirine yakın görünüyor.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı aakmaz

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint (Ulyana) 20
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon (64-bit)
  • Grafik Kartı: AMD R5 M230
  • İşlemci: Intel Core i5 4200M 2.5GHz
« Yanıtla #3 : 13 Şubat 2020, 12:21:19 »
İlginiz için teşekkür ederim. Önceden koyu tema kullanıyordum. Kendi isteğim dışında açık tema görüntülendi. Koyu temadan açık temaya geçildiğini zannettim. Sizin yorumlarınızdan sonra her iki temaya da baktım. Koyu temada bir problem yok. Açık temada ise linkler pek belli olmuyor. Sayın Butterfly'ın yazısından konunun anlaşıldığını var sayarak resim göndermedim. Tabi istenirse onu da gönderebilirim. Teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2020, 12:27:10 Gönderen: aakmaz »