Gönderen Konu: cube 2 : saurbraten ucbirimden yüklemek istiyorum  (Okunma sayısı 999 defa)

Çevrimdışı cyrano52

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: ubuntu
selam arkadaşlar. ben.  oyun oynama  derdin de değilim. benim derdim  tar .gz2   paketini   kurmak istiyorum.    sauerbraten_2020_12_27_linux.tar.bz2    millet nasıl kuruyor  çözemedim. nerede hata yapıyorum  bilemiyorum.  millet şakır şakır videolar da.  kurulum yapıyor.  bir ben yapamıyorum. uçbirim den hazır komutlar ile.  kde . gnome. xfce. masa üstü  ortamlarını kuruyorum . ama iş tar.gz2  run  vs. paketleri oldu mu tıkanıp  kalıyorum çevrem de linux ile benim gibi uğraşan  kimse yok  belkide  vardır. keşke olsa  ben istanbul   pendik   esenyalı da  ikamet ediyorum  ( not: bir ihtimal  çevrem de  oturan  çıkar  belki  adres  vereyim   :D   ) yardımlarınız için şimdi den  teşekkur ederim

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: cube 2 : saurbraten ucbirimden yüklemek istiyorum
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2021, 22:04:44 »
Bunu kurmaya gerek yok. Çıkarttığınız dizin içinde uçbirimi açın ve aşağıdaki komutu çalıştırın.

Kod: [Seç]
./sauerbraten_unix
Benim sistemimde libsdl2 ile ilgili kütüphane bulunamadı hatası verdi, aşağıdaki komutla gerekli paketleri kurdum ve çalıştı.

Kod: [Seç]
sudo apt install libsdl2-mixer-2.0-0 libsdl2-image-2.0-0 libsdl2-2.0-0

Bir de şunu bir daha hatırlatmak istiyorum. Açtığınız konularda en azından aşağıdaki konumuzda, genel sorunlar için istenen komutun çıktısını paylaşın. Şu an hangi dağıtımı kullandığınızı dahi bilmeden, farazi olarak cevap yazıyorum. Bu konuya uygun olmayan mesajlarınızı, bundan sonra doğrudan geçici önbellek alanına taşımak zorunda kalmak istemiyorum.

[warning]Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler[/warning]
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2021, 22:47:51 Gönderen: Butterfly »
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]