Gönderen Konu: Bluefish 2.2.6  (Okunma sayısı 4840 defa)

Çevrimdışı fortran

• Kıdemli Penguen
  • Bir insanı sevmekle başlar her şey...
  • Dağıtım: Linux Mint
Bluefish 2.2.6
« : 22 Nisan 2014, 20:05:37 »

Programcılar ve web geliştiriciler için güçlü bir editör olan ve GNU GPL lisansı altında yayımlanan Bluefish’in 2.2.6 sürümü duyuruldu. Pek çok programlama dilini destekleyen Bluefish; dinamik ve interaktif web siteleri düzenlemesi üzerine odaklanabiliyor. Bluefish, programlama bilgisi az olan kullanıcıların da kolaylıkla kullanabileceği bir editör. C, HTML, PHP, MySQL, SQL gibi konularda, hazır şablonları kullanarak gerekli işlemleri kolaylıkla yapmak olanak dahilinde. Bluefish; Linux, FreeBSD, OpenBSD, Solaris ve MacOS X, ayrıca Windows üzerinde çalışıyor. 17 dil desteği sunan yazılımın özellikleri hakkında geniş bilgi edinmek için özellikler sayfasını, fikir edinmek için ekran görüntüleri sayfasını incelemek mümkün. Değişik dağıtımlara göre Bluefish’in nasıl yükleneceğini anlatan wiki sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bluefish 2.2.6 edinmek için aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz.

bennewitz.com

Çevrimdışı Enterprise-1701A

• Yeni Penguen
  • *
    • Kullanmıyorum
  • Dağıtım: Linux Mint 20 Ulyana
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6.6
  • Grafik Kartı: [AMD/ATI] RS690M
  • İşlemci: AMD Athlon 64 X2 TK-57
Ynt: Bluefish 2.2.6
« Yanıtla #1 : 06 Ağustos 2016, 17:38:39 »
Merhaba.  Bluefish'i yükledim. Komutları yazdıktan sonra kopyalayıp
Kod: [Seç]
sudo nano /var/www/html/oku.phpşeklinde bir dosyaya yapıştırdığımda sonra da ctrl+X yapıp Y ile çıktığımda ardından da localhost/oku.php ile açtığımda yazdıklarımı görebiliyorum. Ama Bluefish'in içindeki görüntüleyicide açtığımda hiç bir şey görünmüyor. Bunun başka bir yolu yok mu acaba?
Daha önce hiç kimsenin gitmeye cesaret edemediği yerlere korkusuzca gitmek için.