Gönderen Konu: [Çözüldü] Linux Mint 20'de Ekran Üstüne Çizim Yapabileceğim Bir Program Var Mı?  (Okunma sayısı 5365 defa)

Çevrimdışı panan

• Yeni Penguen
  • *
    • potasyumsiyanur
  • Dağıtım: Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cİnnamon
  • Grafik Kartı: İntel Uhd Graphics 620
  • İşlemci: İntel Core İ3
Merhabalar.Matematikten bilgisayar üstünden ders verdiğim için epic-pen , fatih kalem gibi masaüstünde yazı yazabileceğim bir program arıyorum. Flameshotu kullanıyorum fakat bir alan seçmek zaman kaybettiriyor.Bir de MyPaint kullanıyorum fakat onda da her soruyu ayrı ayrı açmam gerekiyor.
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2020, 12:44:49 Gönderen: panan »

Çevrimdışı serenler

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 20 Ulyana
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6.7
  • İşlemci: Intel Dual Core i5-2410M 64-bit
Hocam bilgisayardan ders vermek için IPEVO Mirror-Cam diye bir aparat var. Kamera önüne bırakıyorsunuz doğrudan defterinizi kitabınızı ekrana yansıtıyor. Özellikle matematik dersi verenler için oldukça pratik. Hatta kendiniz bile tasarlayabilirsiniz. Bi araştırın isterseniz.

Çevrimdışı Trust

• Forum Sorumlusu
  • Penguen
  • Dağıtım: Lİnux Mint 19
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD Graphics 3000 -NVIDIA Ge Force GT 520 MX
  • İşlemci: intel core i5-2450M
Ekran üstüne yazma programları  çok hantal ve yorucu olabilir. Size xournalpp uygulamasını öneririm. istediğiniz PDF yi açar ve üzerinde istediğiniz karalamayıda  yapma imkanını da sağlar. Depoda olcak diye biliyorum.
Xournal uygulaması eski xournalpp(xournal++)uygulaması yenidir. Dikkat etmenizi öneririm
الهى انت مقصودى، ورضاك مطلوبى

Çevrimdışı panan

• Yeni Penguen
  • *
    • potasyumsiyanur
  • Dağıtım: Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cİnnamon
  • Grafik Kartı: İntel Uhd Graphics 620
  • İşlemci: İntel Core İ3
Merhabalar, teşekkür ediyorum önerileriniz için. İpevo'ya şimdilik ihtiyacım yok gibi , telefondan pdf haline getiriyorum çekip. Depodaki xournal uygulaması işimi fazlasıyla gören bir uygulama.