Gönderen Konu: iFrame Kodu Hakkında  (Okunma sayısı 7877 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 161718

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Mint Cinnamon 17.3
  • Masaüstü Ortamı: GDM
  • Grafik Kartı: Nvidia
  • İşlemci: Intel
iFrame Kodu Hakkında
« : 26 Ocak 2018, 22:07:49 »
Selam Arkadaslar blogger üzerinden siteye tema yükledim dısarıdan, icersinde iframe kodu farkettim accestoken li bir iframe googleden birşeyler çekiyor yada gönderiyor iframeden anlamadıgımdan tam emin degilim nedir bu ne degildir.

Resimin sol altında nokta kadar kücük 1,1 ebatlarında oluşturulmus bir iframe bu dikkat li bakarsanız noktayı gorursunuz.bunu nasıl kaldırabilirim ve zararlımıdır ?

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
Ynt: iFrame Kodu Hakkında
« Yanıtla #1 : 27 Ocak 2018, 12:39:00 »
içerisindeki google uzantılı url adresinden ne çekiyor bilmiyorum ama ifame kodunun görünmesi istenmemiş belli, width ve height değerleri 1px verilmiş her ikisinde de.

bu pixel değerlerini büyütüp ne çektiğine / göründüğüne bir göz atabilirsin.
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...

Çevrimdışı 161718

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Mint Cinnamon 17.3
  • Masaüstü Ortamı: GDM
  • Grafik Kartı: Nvidia
  • İşlemci: Intel
Ynt: iFrame Kodu Hakkında
« Yanıtla #2 : 27 Ocak 2018, 14:54:18 »
[member=1]Danny[/member]  Yorumun için teşekkürler
 resimdeki belli bölmelerle token ilgili kısımlar var o yüzden karaladım ne oldugundan pek emin degilim google hesabı ile ilgili de olabileceginden.

500x100 px yaptıgımda sonuc boş bir kutucuk ve iframe inceledigimde <!DOCTYPE HTML> oldugun gördüm yani sayfa icine sayfa inject gibi birşey sanırım

buda iframe içeriği(20000 bin karakterden fazla oldugundan text up sitelerinden birine yükledim)

https://0bin.net/paste/0FXNJjl8jy2cb9ci#G0s-ShU1vY/IQ57SQqG0c5nRlyOSfxiJBhsSBw+gI04
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2018, 15:08:32 Gönderen: 161718 »