Genel Kategori > Anketler

Cinnamon 4.0 İle Birlikte Hangi Masaüstü/Panel Düzenini Tercih Ediyorsunuz

(1/1)

Butterfly:
Cinnamon 4.0 sürüm ile birlikte daha modern bir panel düzeni kullanma imkanına kavuşmuştuk. Bununla birlikte Cinnamon geliştiricileri eski panel düzenini kullanma imkanı da sunmaya devam ediyorlar.

Bu anketimizde tercih ettiğiniz panel düzeni ile ilgili oy verebilirsiniz. Doğal olarak her üyemiz sadece 1 seçeneği oylayabiliyor. Daha sonra oyunuzu değiştirme imkanına sahipsiniz.

okanakinci:
Ben klasik olanı tercih ediyorum. Çünkü modern tasarımın 1366x768 ekranlarda pek de iyi durmadığını düşünüyorum. Tercihen 1920x1080'den aşağı olmaması gerekiyor. Çünkü modern tasarımda o panel kocaman olduğundan ekranda çok yer kaplıyor ve sıkıntı yaratıyor. Elbette o panel boyutunu özelleştirebiliriz ama bu kez de simgeler ona göre küçülecek ve anlaşılırlık azalacak. Geleneksel panel ise benim bilgisayarımın çözünürlüğünde oldukça iyi sonuç veriyor.

Modern tasarım çok fazla yazılım kullananlar için iyi. Panele daha çok uygulama sığıyor.

Salvoton:
Ben sırf bu görünüm için paneli yanda kullanıyordum. Bu güncellemenin haberini alınca çok sevinmiştim. Modern düzen hem daha kullanışlı hemde çok daha şık. Artık Cinnamonu tek geçiyorum :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

Tam sürüme git