Yazılım > Web Tarayıcıları
[Çözüldü] Tarayıcı ile film izlerken siyah olan yerlerden çıkan farklı renler
welldive:
Herşey birbirine girdi Üstadım
--- Kod: ---volkan@volcano:~$ google-chrome --use-gl=desktop
Opening in existing browser session.
--- Kod sonu ---
Butterfly:
Bu sorun diğer tarayıcılarda var mı, örneğin Firefox'ta?
Sorun Chrome tarayıcısında sonradan mı ortaya çıktı, yani uygulama ile ilgili bir güncelleme ile mi oluştu?
welldive:
--- Alıntı yapılan: Butterfly - 27 Ekim 2020, 01:00:07 ---Bu sorun diğer tarayıcılarda var mı, örneğin Firefox'ta?
Sorun Chrome tarayıcısında sonradan mı ortaya çıktı, yani uygulama ile ilgili bir güncelleme ile mi oluştu?
--- Alıntı sonu ---
Günaydın, evet Firefox'ta da aynı sorun devam ediyor. Dün sıfırdan Mint kurup denedim yine aynı. Acaba benim ekran mı yavaş yavaş ömrünü tüketiyor?
Mesajlar Birleştirildi.
--- Alıntı yapılan: KT - 25 Ekim 2020, 16:05:59 ---Ek bilgi: Bende bu gibi ufak sorunlarla karşılaşmıştım zamanında! nvidia donanım sürücüsünün yazılım yükseltmeleri gelmiş'mi bir kontrol edin. '' Sistem ayarlarından / Sürücü Yöneticisi '' Çıkan liste de; şayet yürürlükte olan sürücüden daha yeni bir sürücü paketi var ise '' sistem son paketi önerir '' güncel sürücüyü devreye sokun. Biraz uzun sürebilir. İşlem bittiğinde yeniden başlatmak isteyecek. Ondan sonra gözlemleyin ve deneyin! Genelde güncellemelerden sonra gözden kaçabiliyor bu bölüm iyi günler.
--- Alıntı sonu ---
Çok teşekkürler cevabınız için, ekran kartımın sürücüsü yeni.
KT:
google Chrome büyük olasılıkla kendi sayfasından .deb uzantısıyla kurdunuz. Linux ün yazılım yöneticisinde olan '' Chromium-browser '' da yüklü ise; bu iki program ortak çalışan dosyaları mevcut! Bu iki ayrı yazılım birbirlerini etkiliyor olabilir. Şayet yüklü ise '' Chromium-browser '' kaldırarak deneyin.
welldive:
Chromium bende yüklü değil dostum yardımın için çok teşekkür ederim.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git