Genel Kategori > Anketler
Hangi CPU yu kullanıyorsunuz ?
Danny:
Hangi CPU 'yu kullanıyor sunuz ? Linux kullanıcılarının tercihlerini görmüş olalım.
İlk oy aynı zamanda benden gelsin, şahsi bilgisayarımda Intel i3 kullanıyorum. İş yerimde Intel i5 mevcut.
Not : En fazla 2 adet oy kullanabilirsiniz. Kullanıcıların Ev + İş bilgisayarı olabileceğinden dolayı 2 adet oy kullanma hakkı verilmiştir.
Listeye eklenmesini istediğiniz işlemci varsa belirtebilirsiniz. İşlemci hakkında yorumlarınızı da konu başlığı altında yine yazabilir bizlerle paylaşabilirsiniz.
sakata gintoki:
Anketin amd ve intel için alt toplam yüzdelerini gönderme şansımız var mı ?
hwpplayer1:
Laptop'um Intel(R) Core(TM) i5-4200M CPU @ 2.50GHz'ye sahip bir cihazdır.
Danny:
--- Alıntı yapılan: sakata gintoki - 04 Şubat 2015, 19:23:52 ---Anketin amd ve intel için alt toplam yüzdelerini gönderme şansımız var mı ?
--- Alıntı sonu ---
SMF forum sisteminde, anket'in böyle bir özelliği yok malesef. Sonuca ulaşmak için Intel ve AMD yüzdelerini elle toplamak gerekiyor.
st_arican:
Biraz geç olacak ama;
Amd Athlon 3000+(soc A yada soc 462 olarak geçer) kullanıyordum. İşlemcimde sse2 desteği olmadığından skype, chromium gibi bazı programlar çalışmadığından 3-4 gün önce yeni bir sistem toplayıp core2duo 2.2/2mb/800fsb'ye geçtim.64 bit 17.1 cinnamon kullanıyorum.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git