Genel Kategori > Anketler

Linux dağıtımları ve bunlar dışında hangi işletim sistemlerini kullanıyorsunuz ?

(1/5) > >>

Danny:
Hangi dağıtımları kullanıyorsunuz ve daha çok seviyorsunuz ? Kullandığınız dağıtımlara oy verebilirsiniz. Listeye eklenmesini istediğiniz dağıtım(lar) varsa bu konu altından talepte bulunabilirsiniz.

Not : 3 adet oy verebilirsiniz.

Benim güncel olarak kullandığım dağıtımlar Linux Mint ve Arch Linux, bunlar dışında ise ; iş yerinde mecburi olarak kullanmak zorunda kaldığımız Microsoft Windows.

MrtAltg:
şu an tek sistem linux mint

derek:
çok uzun zamandır kubuntu kullanıyorum.
daha önce pek çok deneme yaptım, kde en iyi ubuntuyla yürüyor. özellikle plasma5 kubuntu ile güzel.
plasma 5 için diğer dağıtımlarda hep sorunlarla karşılaştım.

erkolay:
2005'te SUSE ile başladığım Linux yolculuğu benim için Windows'tan en az 100 kat fazla sürdü. Pardus, Truva, PcLinuxOs, Vector, Ubuntu, LinuxMint, Kali Linux, Linux Lite falan derken son bir yıldır Lubuntu'yla devam ediyorum.
Geçen yıla kadar bazı kamu sitelerinin İE dışındaki tarayıcılara izin vermemesi yüzünden sadece o sitelerde işim olduğunda kullandığım Windows'a bir yıldır elimi bile sürmedim. Bundan sonra da elimin değeceğini sanmam.

512 MB MMC kartımda Porteus, 2 GB USB bellekte de Slax'ım her zaman hazır.

evrim:
İphone a müzik transferi, güncelleme ve benzeri işler için windows kullanıyorum. Başka hiç bir şey için değil.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git