Genel Kategori > Anketler
Anket İstek ve Önerileri
Butterfly:
Bu konu altında değerlendirilmesini istediğiniz anketlerle ilgili istek ve önerilerinizi iletebilirsiniz. İstek ve önerilerin değerlendirilmesi akabinde uygun bulunan anketler bu forum alanı altında açılacaktır.
hwpplayer1:
Bir GNU/Linux dağıtımında aranılan özellikler nelerdir ? başlıklı bir anket talep ediyorum.Arkadaşlarımızın hangi dağıtımı neden kullandığını merak ediyorum.Teşekkürler.
Düzeltme : Anket kriterlerini netleştireyim : Donanım uyumluluğu ( Ekran , Ses vd. donanımlar ) , Coreboot veya Libreboot , Kernel sürümü , İşletim sistemi yapısı ( 15 yıl ve daha eski sistemler için , düşük donanımlı bilgisayarlar için , 3D Animasyon veya Oyun bilgisayarları için ) , Belirli Uygulamalara veya ihtiyaçlara yönelik hazırlanmış dağıtımlar olarak belirtebilirim.(Donanım - BIOS - Kernel - İşletim Sistemi - Uygulamalar yolunu izledim.)
Ekleme : Dökümantasyonu "zengin" dağıtım
Butterfly:
[member=612]hwpplayer1[/member], anket konusu değerlendirilmeye alınmıştır. Diğer üyelerimizinde eklemek istedikleri kriterler olursa buradan bildirebilirler. Bunun için 1 hafta bekleyip süre sonunda anketi açabiliriz.
hwpplayer1:
--- Alıntı yapılan: Butterfly - 06 Ocak 2015, 13:10:16 ---[member=612]hwpplayer1[/member], anket konusu değerlendirilmeye alınmıştır. Diğer üyelerimizinde eklemek istedikleri kriterler olursa buradan bildirebilirler. Bunun için 1 hafta bekleyip süre sonunda anketi açabiliriz.
--- Alıntı sonu ---
Merhaba , eğer müsaitseniz anketi başlatabilir misiniz ? http://forum.linuxmint.net.tr/index.php?topic=2395.msg15149#msg15149 burada da aynı konu açılmış.Bence bu konuyu tek bir yerde konuşalım.Teşekkürler.
mhborazan:
Anket konusu açılacaksa altında tartışma yapılmaması için bir kural konulabilir. Böylece daha amaca hizmet eden güzel bir konu olur kanaatindeyim. [member=612]hwpplayer1[/member] acele etmeyin lütfen. Son konulara bakın [member=8]Butterfly[/member] her zaman aktif ve konulara yetişmeye yardımcı olmaya çalışıyor. Eminimki fırsat bulduğunda hazırlayacaktır.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git