Genel Kategori > Anketler

Anket İstek ve Önerileri

<< < (2/8) > >>

hwpplayer1:

--- Alıntı yapılan: mhborazan - 17 Ocak 2015, 15:49:41 ---Anket konusu açılacaksa altında tartışma yapılmaması için bir kural konulabilir. Böylece daha amaca hizmet eden güzel bir konu olur kanaatindeyim. [member=612]hwpplayer1[/member] acele etmeyin lütfen. Son konulara bakın [member=8]Butterfly[/member]  her zaman aktif ve konulara yetişmeye yardımcı olmaya çalışıyor. Eminimki fırsat bulduğunda hazırlayacaktır.

--- Alıntı sonu ---

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.Zaten bu konu genel bir konu ya da çok temel bir konu.Acelesi yok tabii bu sebepten dolayı.Ama on gün geçince bir an heyecan yaptım :)Teşekkürler.

Butterfly:
[member=612]hwpplayer1[/member], anketin açılmamasının sebebi, yeterince yorum yapılmamış olmasıdır. 1 hafta içerisinde bir miktar bildirim olabileceğini öngörmüştüm. Bu maddelere eklentilerin yüklü olarak gelip gelmemesi eklenebilir. Bir miktar daha bekleyelim.

mhborazan:
Anket çeşitliği tek anket içerisinde nasıl olacak?

Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz?
A) x
B) y
C) z
Neden bu dağıtımı seçiyorsunuz?
A) Donanım hızı
B) Ekran kartlarını tanıması
C) Kararlı olması
...

Gibi mi?

hwpplayer1:

--- Alıntı yapılan: mhborazan - 17 Ocak 2015, 21:51:47 ---Anket çeşitliği tek anket içerisinde nasıl olacak?

Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz?
A) x
B) y
C) z
Neden bu dağıtımı seçiyorsunuz?
A) Donanım hızı
B) Ekran kartlarını tanıması
C) Kararlı olması
...

Gibi mi?

--- Alıntı sonu ---

Açıkçası ben sadece kullanılan dağıtımı neden seçiyorsunuz sorusunu düşünmüştüm.Teşekkürler.

fortran:
Belki bir fikir verir. ;)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git