Genel Kategori > Anketler
[Anket] Hangi Web tarayıcısını tercih ediyorsunuz (2019-..)?
Butterfly:
Merhaba,
Güncellediğimiz bu ankette, hangi web tarayıcıyıcısını tercih ettiğiniz ile ilgili oy verebilirsiniz. Her üyemiz 4 adet oy verebiliyor ve dilerseniz oyunuzu değiştirebilirsiniz.
Web tarayıcı tercihiniz ile ilgili yorumlarınızı bu başlık altından paylaşabilir, kullandığınız tarayıcının artı ve eski özellikleri hakkında görüşlerinizi dile getirebilirsiniz.
Leopard:
Firefox.
Linux üzerindeki çoğu tarayıcı gibi donanım hızlandırma default olarak kapalı gelse de açtıktan sonra da hem Intel GPu hem de Nvidia Gpu ile sorunsuz kullanabiliyorum.
lalabaki:
Opera sol panelinde whatsapp barındırması, kolay vpn aç kapa, gömülü adblocker ile günlük kullandığım tarayıcı. En fazla opera ile vakit geçiriyorum sanırım. Firefox'u ise sadece akedemik dergiler için kullanıyorum. Makale okuyacağımda Firefox çünkü okul proxysisini yerel olarak sadece Firefox'a özel ayarlayabiliyorum. Chromium da google hesaplarından ötürü sosyal medya hesapları açık. Arada bu yüzden Chromium ayrıca Gnome-shell için biraz Chromium.
obafe:
firefox ve chromium ,cent browserin linux sürümünü görmedim varmı ?onu tercih ederim chromium yerine. operacılar kesin vpn kolay diye kuruyolar oysa video oynatma vve ram olayı çok sıkıntılı...
MMTKR:
Chrome sadece Firefox u da kaldırdım Chrome yetiyor vaz geçilmez eklentiler ile muazzam oluyor
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git