Herkese merhabalar, forumda bayağı eskiyim. İlk başladığım zamanlarda öğrenciydim, hala öğrenciyim ama artık çalışmaya da başladığım için bazı şeyler değişti. Çevirmenim, Microsoft Office gibi bir zorunluluk başıma bela oldu. Sağladığı imla denetimi olsun, Libreoffice'in bazen başıma çıkardığı uyumsuzluk sorunları olsun, Microsoft Office kullanmak zorundayım. Üniversite öğrencisi olduğum için okul ücretsiz Office 365 lisansı veriyor. İmkan varken de kullanmak istiyorum.
Windows 10'dan bazen nefret ediyorum bazen de kullanılır aslında ya diye düşünerek devam ediyorum. Serde distrohopperlık var, gezmediğim dağıtım kalmamıştır desem yeridir. Benim sorum şu;
Libreoffice'in kıyıda köşede kalmış eklentileri vs. var mıdır kullanımı daha da pürüzsüzleştirecek? Wps office'e de bir türlü ısınamadım, felaket bir yapaylık seziyorum. Ya da, Office 365'i sıkıntısız bir şekilde Linux üzerinde kullanmamın yolu var mıdır? Office 2013 kurmayı başardım, gayet de iyi çalışıyordu aslında ama lisansım olmadığı için korsanlık yapmak istemiyorum.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.