Gönderen Konu: Linux Mint 17 KDE Türkçeleştirme Sıkıntısı  (Okunma sayısı 4040 defa)

Çevrimdışı KARAYILDIRIM

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: MINT 16 PETRA
Linux Mint 17 KDE Türkçeleştirme Sıkıntısı
« : 11 Eylül 2014, 10:31:18 »
şu konudaki http://forum.linuxmint.net.tr/index.php?PHPSESSID=8c1ac30b0e678d63615ef622c8104bc9&topic=100.0 yönergeleri takip etmeme rağmen
Kod: [Seç]
sudo apt-get install kde-l10n-tr language-pack-kde-tr language-pack-kde-tr-base
Paket listeleri okunuyor... Hata!
E: Encountered a section with no Package: header
E: Problem with MergeList /var/lib/apt/lists/archive.ubuntu.com_ubuntu_dists_trusty-updates_universe_i18n_Translation-en
E: Paket listeleri ya da durum dosyas�� ayr����t��r��lamad�� ya da a����lamad��.
pars@pars-OEM:~ > sudo apt-get install kde-l10n-tr language-pack-kde-tr
Paket listeleri okunuyor... Hata!
E: Encountered a section with no Package: header
E: Problem with MergeList /var/lib/apt/lists/archive.ubuntu.com_ubuntu_dists_trusty-updates_universe_i18n_Translation-en
E: Paket listeleri ya da durum dosyas�� ayr����t��r��lamad�� ya da a����lamad��.
pars@pars-OEM:~ >
hata alıyorum.Hatat görüldüğü üzere dahada berbat bir hal aldı.Lİnux Mint 13^den bu yana KDE sürümünü kullanıyorum ve tamamen Türkçeleştirmede sorunlar yaşıyorum.Yani buna bir çözüm bulunması gerek artık

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Linux Mint 17 KDE Türkçeleştirme Sıkıntısı
« Yanıtla #1 : 11 Eylül 2014, 10:36:09 »

Önce burada anlatıldığı biçimde E: Problem with MergeList hatasını çözünüz, sonra tekrar deneyiniz.

Not: Ek olarak Linux Mint 13 KDE için olan komutu kullanmayınız, konuda verilen sonraki sürümler için gerekli komutu kullanınız.
« Son Düzenleme: 11 Eylül 2014, 10:40:17 Gönderen: Butterfly »
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı KARAYILDIRIM

• Çok Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #2 : 11 Eylül 2014, 11:08:57 »
teşekkürler deneyip sonucu yazacagım

Çevrimdışı KARAYILDIRIM

• Çok Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #3 : 11 Eylül 2014, 12:18:20 »
ustam durum şöyle KDE plasma 5 kurdum bundaki bozulma düzelmedi ancak "varsayılan"KDE sürümüyle oturumu açtığımda tamamen Türkçe olduğunu gördüm .KDE Plasma 5 içinde bişiler yapabilir miyiz?