Nokia c5 marka cep telefonuyla ara kablosu kullanarak internete bağlanmak istiyorum. Nokia PC Suite Wine ile bu işi görebilir mi? Eğer görebilirse:
- Nokia PC Suite'i daha önce yüklemiş, kullanmadan kaldırmıştım. Şimdi yüklemeye çalıştığımda ise "Zaten Yüklü" uyarısı alıyorum. Bunun için ne yapabilirim?
- Eğer PC Suite bu işi göremezse hangi uygulamayı önerirsiniz? Cevaplara peşinen teşekkürler
Edit: Wammu'yu denedim. Telefonu görmüyor

Edit 2: Çözüldü. Herhangi bir programa gerek yok. Nokia c5 telefonunuzu PC Suite modunda bilgisayara bağlayın. Ağ bağlantıları -- > Ekle diyerek çıkan seçeneklerden mobil geniş bant seçelim. Sonra yönergeleri takip ederek ilerliyoruz. Planınızı seçiniz kısmına geldiğinizde, (burası ödeme planıyla ilgili) seçili olan "öntanımlı" kısmından "Planım Listede Değil." kısmını seçiyoruz. Bunun üzerine altındaki "Seçili plan APN (Access Point Name) aktif hale gelecek. Oraya küçük harflerle "internet" yazıyoruz. Sonra karşınıza gelen ekranlarda değişiklik yapmadan kaydet deyip çıkalım. Şimdi sağ alttaki görev çubuğundaki internet ikonuna tıklayıp kullanılabilen, tıklayabileceğiniz bağlantı seçenekleri arasında sizin telefonunuz veya servis sağlayıcınız ile ilgili yere (bende avea) tıklayın. Hepsi bu kadar.