Selam
Linux Mint 17 kullanıyorum. Kuralı 3-4 gün kadar oluyor. Bu süre içinde herhangi bir sorun yoktu. Dün gece bilgisayarı kapattım ve bugün açtım artık bir sorunum var.
Masaüstü simgelerim yok. Masaüstünde sağ tık yapamıyorum. Herhangi bir alanı seçemiyorum. Şu an ekran böyle. Bu ekranın ekran görüntüsünü 2 kere aldım yani yeni alınan ekran görüntüsünün dosyasını masaüstüne kaydettim onu da görüntüleyemiyorum.

cinnamon --replacekomutunun çıktısı şu oldu:
Window manager warning: Log level 16: g_object_set_valist: object class 'ClutterSettings' has no property named 'window-scaling-factor'
JS LOG: About to start Cinnamon
Window manager warning: Trying to remove non-existent custom keybinding "magnifier-zoom-in".
Window manager warning: Trying to remove non-existent custom keybinding "magnifier-zoom-out".
JS LOG: Cinnamon started at Mon Oct 06 2014 13:02:46 GMT+0300 (EEST)
(cinnamon:3506): St-CRITICAL **: st_widget_get_theme_node called on the widget [0x8e9e9a8 StBoxLayout.menu-selected-app-box] which is not in the stage.
JS LOG: network applet: Cannot find connection for active (or connection cannot be read)
JS LOG: network applet: Found connection for active
Ayrıca hata modu mu ne vardı onu açınca masaüstü geliyor ama onda da CPU artışı sağlanıyor zaten yavaşlıyor PC. Bu sorunu nasıl çözebilirim?