Gönderen Konu: Linux projem  (Okunma sayısı 3270 defa)

Çevrimdışı oksygen

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Xubuntu
Linux projem
« : 22 Aralık 2014, 20:57:24 »
Merhaba arkadaşlar
Linux driverlerimi algılamadığı için yaptığım uygulama ne ölçüde yarar sağlıyor tam ölçemiyorum.

dosya bir cpp yani c++ dosyası,özelliği sistemi size sadece belli başlı sorular sorarak güncelliyor,çok basit bir şey,ama belkida faydalı olur diye paylaşmak istedim,eğer yasak ise paylaşımım için çok özür diliyorum,tek amacım bilgisayardan pek fazla anlamayan insanlara kolaylık sağlasın diye.
Şu anda sadece sizlerden geri dönüşler bekliyorum,daha da geliştirmek için,eğer test etmek istiyorsanız kesinlikle sanal makinada test edin ki,her hangi bir sorun olmasın sisteminizde.
Kaynak kodlarımı derlemedim ki,indirecek arkadaşlar kötü bir şey varmı diye şüphelenmesinler diye,her şeyi açık
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 21:10:50 Gönderen: Butterfly »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Linux projem
« Yanıtla #1 : 22 Aralık 2014, 21:13:34 »
[member=1068]oksygen[/member], projelerinizi buradan ulaşabileceğiniz Github üzerinde bir hesap oluşturarak paylaşabilirsiniz. Bağlantısını verdiğiniz paylaşım alanları güvenli olmadığı için bağlantıyı silmek zorunda kaldım.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı oksygen

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Xubuntu
Ynt: Linux projem
« Yanıtla #2 : 22 Aralık 2014, 21:34:04 »
[member=1068]oksygen[/member], projelerinizi buradan ulaşabileceğiniz Github üzerinde bir hesap oluşturarak paylaşabilirsiniz. Bağlantısını verdiğiniz paylaşım alanları güvenli olmadığı için bağlantıyı silmek zorunda kaldım.
Hocam siteyi ilk defa kullanıcağım şimdi,projemi nasıl atacağımı bilmiyorum,projeyi attıktan sonra dilediğim gibi güncelleyebilir miyim ?

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]