Aynen hem sysleri değiştirerek hemde değiştirmeden unetboot ile,rufus ile,hp format aracı ile yani bahsi geçen ne kadar aeaç varsa hepsinde ayrı denedim, yok yok,yok. Çıldırttı beni aynı usb den win7 win8 i aynı pc ye kurabiliyorum. Hayır artık başarısızlık beni sinir etti inanın.
NİYAZİ KARDEŞ;
Diyorum ki yukarıdaki hale geldiğinde elle kernel komut satırını girerek boot edebilirsin. Bunun içinde iso dosyasının içini açıp kendisi kernel
olan dosyanın adına bakacaksın. ("vmlinuz" gibi bişeydir) Ayrıca syslinux.cfg dosyasınıda açıp kernelin parametrelerini bir kenara not edeceksin.
Yalnız iso dosyasını kopyala iki tane iso olsun. Kopyaladığın isonun içini aç. Orjinaline dokunma.Onu yazdırmak için kullan. isonun içine girmek için
Windowsta olduğunu düşünürsek nero yada poweriso gibi bir programa ihtiyacın olacak.Sonra çift tıksasan yeter heralde.
Sen buraya syslinux.cfg 'nin içeriğini yapıştırırsan daha fazla yardım edebilirim.
Ayrıca usbye isoyu yazdıktan sonra usb diskin adı (etiketi-labeli ) değişiyormu? Değişiyorsa ne oluyor?
İNAN BU DEDİKLERİNİ HİÇ ANLAMADIM BEN OSEBEBLE DENEYEMEDİM
Şunu da sorayım size peki ben iso dosyasını dvd ye kurulum olarak power iso ile yazdırıp
dvd rom dan yükleme yapsam yine bu hatayı verecek mi sizce?
bu hata sadece usb boot yapmak istediğimden dolayı boot linux iso dosyalarını okuyamadığından mı ki

Düzenleme : Mesajlar birleştirildi.Peşpeşe mesaj göndermek yerine önceki mesajınızı düzenleyiniz.