Gönderen Konu: [Çözüldü] Kablosuz Ağ Sorunu  (Okunma sayısı 6676 defa)

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20
  • Masaüstü Ortamı: Mate
Ynt: Kablosuz Ağ Sorunu
« Yanıtla #15 : 01 Eylül 2015, 01:23:51 »
Şimdi tekrar yüklemeyi deneyebilir misiniz? (Bozuk olan pektte kurmak istediğimiz paketmiş.)

Çevrimdışı scorpion

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 17.2
« Yanıtla #16 : 01 Eylül 2015, 01:53:55 »
[member=9]karakartala[/member] denedim fakat kablosuz ağ ile alakalı bir değişiklik olmadı. İndirdiğim dosya bozuk olabilir mi eski bir sürüm yüklesem bana bağlantı verseniz işe yarar mı. Şu anda kablolu ağ a yeni bağlandım işlemleri daha hızlı gerçekleştirebilirim. Synaptic paket yükleyicisinde bcmw-kernel dosyası yine bozuk olarak gözüküyor. Bunu daha önce defalarca denemiştim.
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2015, 02:00:16 Gönderen: scorpion »

Çevrimdışı scorpion

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 17.2
« Yanıtla #17 : 01 Eylül 2015, 03:56:52 »
[member=8]Butterfly[/member] , [member=9]karakartala[/member] gece 4 e kadar uğraştım ve yaptım sonunda sizin de desteğinizle. Çok teşekkür ederim ikinize de. Öncelikle kablolu ağa bağlanmamla birlikte sorunumun bi kısmı çözüldü. İnternet varken kurcaladım biraz yine olmadı. Ama en azından internetim vardı biraz zaman geçirdim. Daha sonra güncelleme geldi bir adet onu indirdim. Ardından bi tane daha geldi onu da yükledim. Ardından bir dizi güncelleme daha geldi 1 numaralı olanları yükledim sadece 2,3,4 numaralı olanlara güvenemedim. Bcmw-kernel paketini tekrar yüklemeyi denedim. Bu sefer farklı bi seçenek geldi "Download Package" adı altında ve bu seçeneği seçtim. Sonrasında "İnstall Package" seçeneğini seçtiğimde wi-fi seçenekleri geldi ve kablosuz ağımı bulabildim. Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim. Ne zaman mesaj göndersem anında cevap verdiniz. Ancak şunu anladım ki bir sorunu çözmek için kararlılıkla, yılmadan o sorunun üstüne gitmek gerekiyor. Çözüm asıl burda başlıyor. Kolay gelsin hepinize. Forumu takip etmeye devam edeceğim. Öğrenecek çok şey var gibi gözüküyor.