Gönderen Konu: [Çözüldü] Yazıcı işlemi yarıda bıraktı.  (Okunma sayısı 9966 defa)

Çevrimdışı Muhammed Ali

• Çaylak Penguen
  • **
  • Dağıtım: Linux mint 17.3
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
[Çözüldü] Yazıcı işlemi yarıda bıraktı.
« : 27 Şubat 2016, 13:15:53 »
Samsung ML-1660 yazıcım ver. Bugün ilk defa kullandım. Usb bağlantısını yapınca mint otomatik ekledi. Ben de çift taraflı bir yazdırma işlemi başlattım ama işlem yarıda kesildi. Son sayfaya yazdığı hata şu şekilde;

INTERNAL ERROR - Incomplete Session by time out
POSITION : 0x8de14c (9298252)
SYSTEM : h6fw_5.37_01/os_hook
LINE : 1226
VERSION : SPL 5.37.01 10-05-2010

Ne yapmam lazım? Kaldığı yerden devam etmesini sağlayabilir miyiz? Teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 29 Şubat 2016, 21:10:28 Gönderen: Muhammed Ali »

Çevrimdışı minteger

• Penguen
  • Dağıtım: Linux Mint 17.3 KDE
  • Masaüstü Ortamı: --illede KDE
  • Grafik Kartı: Nvidia
  • İşlemci: AMD
Ynt: Yazıcı işlemi yarıda bıraktı.
« Yanıtla #1 : 27 Şubat 2016, 13:40:05 »
Samsung ML-1660 yazıcım ver. Bugün ilk defa kullandım. Usb bağlantısını yapınca mint otomatik ekledi. Ben de çift taraflı bir yazdırma işlemi başlattım ama işlem yarıda kesildi. Son sayfaya yazdığı hata şu şekilde;

INTERNAL ERROR - Incomplete Session by time out
POSITION : 0x8de14c (9298252)
SYSTEM : h6fw_5.37_01/os_hook
LINE : 1226
VERSION : SPL 5.37.01 10-05-2010

Ne yapmam lazım? Kaldığı yerden devam etmesini sağlayabilir miyiz? Teşekkür ederim.

Bağlantı gitmiş olabailir. USB bağlantıları yeniden kontrol edin. Çıkarıp takı. Her iki girişinde sağlam oturduğundan emin olun. Eğer sistem yazıcıyı görüyor ise yazdırma kuyruğuna bakın. (Usb kablodan şüpheleniyorum)

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
« Yanıtla #2 : 27 Şubat 2016, 14:21:23 »
Sorun bana da USB kablo ile ilgili olabilir geldi, arama motorlarından ilgili hatayı incelediğimde genellikle böyle yönlendirmişler.

Sürücü sorunu olduğunu düşünüyorsanız, burada anlatıldığı biçimde aygıtın sürücüsünü elle kurmak mümkün. Sizin aygıtınız içinde 3.00.90 sürücüsü uygun olacaktır.

ML-1660
ML-1661
ML-1665
     ML-1660         3.00.65
     3.00.90   
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2016, 14:22:45 Gönderen: Butterfly »
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı Muhammed Ali

• Çaylak Penguen
  • **
« Yanıtla #3 : 27 Şubat 2016, 18:45:11 »
Yazıcıyı tekrar bağlayıp işlem kuyruğuna baktım. İşlemler duruyordu, pending yazıyordu. Kağıdı verince işe sıfırdan başladı hatta sonra noldu anlamadım kağıt almadı zorladı zorladı işlemi bıraktı. Ben de sıfırladım hepsini. Teşekkür ederim. İyi akşamlar...

Çevrimdışı minteger

• Penguen
« Yanıtla #4 : 28 Şubat 2016, 00:30:39 »
Yazıcıyı tekrar bağlayıp işlem kuyruğuna baktım. İşlemler duruyordu, pending yazıyordu. Kağıdı verince işe sıfırdan başladı hatta sonra noldu anlamadım kağıt almadı zorladı zorladı işlemi bıraktı. Ben de sıfırladım hepsini. Teşekkür ederim. İyi akşamlar...

Şuan için bi problem gözüküyor mu ?

Çevrimdışı Muhammed Ali

• Çaylak Penguen
  • **
« Yanıtla #5 : 28 Şubat 2016, 08:53:18 »
Açıkçası işlemi iptal ettikten sonra bir daha denemedim. İşim çok acele değildi ben de bir ara hallederim dedim. Çünkü sayfa sayılarını tutturmam lazım. Arkalı önlü bir yazdırma yapıyordum. Üşendim  :D

Çevrimdışı minteger

• Penguen
« Yanıtla #6 : 28 Şubat 2016, 13:00:19 »
Açıkçası işlemi iptal ettikten sonra bir daha denemedim. İşim çok acele değildi ben de bir ara hallederim dedim. Çünkü sayfa sayılarını tutturmam lazım. Arkalı önlü bir yazdırma yapıyordum. Üşendim  :D

Deneyip sonucu bildirirseniz sevinirim. Şuan bende benzer sorun yaşıyorum. Yazdırma kuyruğunda gözüken şey doğrudan yazıcıya gitmiyor. USB soketini takıp çıkardığımda çıktı alabildim.

Çevrimdışı Muhammed Ali

• Çaylak Penguen
  • **
« Yanıtla #7 : 28 Şubat 2016, 13:49:34 »
Yarım kalan işlemi devam ettirmek istediğimde sıfırdan başlamıştı, şuan da yazdırma işlemi yapabiliyorum, herhangi bir sıkıntı yok. Sanırım gerçekten de usb oynamış.

Çevrimdışı minteger

• Penguen
« Yanıtla #8 : 29 Şubat 2016, 21:01:31 »
Yarım kalan işlemi devam ettirmek istediğimde sıfırdan başlamıştı, şuan da yazdırma işlemi yapabiliyorum, herhangi bir sıkıntı yok. Sanırım gerçekten de usb oynamış.
Ozaman çözüldü olarak etiketleye biliriz başlığı. Nasıl yapılacağı forumda mevcut.