Samsung ML-1660 yazıcım ver. Bugün ilk defa kullandım. Usb bağlantısını yapınca mint otomatik ekledi. Ben de çift taraflı bir yazdırma işlemi başlattım ama işlem yarıda kesildi. Son sayfaya yazdığı hata şu şekilde;INTERNAL ERROR - Incomplete Session by time outPOSITION : 0x8de14c (9298252)SYSTEM : h6fw_5.37_01/os_hookLINE : 1226VERSION : SPL 5.37.01 10-05-2010Ne yapmam lazım? Kaldığı yerden devam etmesini sağlayabilir miyiz? Teşekkür ederim.
ML-1660ML-1661ML-1665 ML-1660 3.00.65 3.00.90
Yazıcıyı tekrar bağlayıp işlem kuyruğuna baktım. İşlemler duruyordu, pending yazıyordu. Kağıdı verince işe sıfırdan başladı hatta sonra noldu anlamadım kağıt almadı zorladı zorladı işlemi bıraktı. Ben de sıfırladım hepsini. Teşekkür ederim. İyi akşamlar...
Açıkçası işlemi iptal ettikten sonra bir daha denemedim. İşim çok acele değildi ben de bir ara hallederim dedim. Çünkü sayfa sayılarını tutturmam lazım. Arkalı önlü bir yazdırma yapıyordum. Üşendim
Yarım kalan işlemi devam ettirmek istediğimde sıfırdan başlamıştı, şuan da yazdırma işlemi yapabiliyorum, herhangi bir sıkıntı yok. Sanırım gerçekten de usb oynamış.