Gönderen Konu: İki Ayrı Sabit Diske Linux Mint ve Win8 Kurulumu  (Okunma sayısı 2481 defa)

Çevrimdışı Osman Karademir

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: linux mint 17.03
  • Masaüstü Ortamı: cinamoon
İki Ayrı Sabit Diske Linux Mint ve Win8 Kurulumu
« : 23 Nisan 2016, 08:15:53 »

Önce kurulum rehberini inceleyiniz. Zaten kuurlum adımları açıkca anlatılıyor, takıldığınız husus olursa bu konudan sorarsınız.

iyi günler linuxta çok yeniyim. burada anlatılanlara göre mint 17.03 cinamoonu kurdum fakat açılışta ya windows ya da mint yükleniyor. windows 8.1 kullanıyorum.

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20
  • Masaüstü Ortamı: Mate
Ynt: İki Ayrı Sabit Diske Linux Mint ve Win8 Kurulumu
« Yanıtla #1 : 23 Nisan 2016, 18:02:12 »
Foruma hoşgeldiniz [member=3184]Osman Karademir[/member]  ,
Diğer konuya yazdığınız iletiyi bölüp yeni konu oluşturdum. Öncelikle şurayı okuyunuz:
[warning]Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler[/warning]
Eğer sistemi doğrudan sabit diske kurduysanız ya Windows'a ya da Mint'e girersiniz. Mint içinde Windows'u veya Windows içinde Mint'i çalıştırmak için Virtualbox, VMware Player gibi sanallaştırma yazılımlarından yardım alabilirsiniz. Sisteminiz sanallaştırma için yetersizse sanal sistemde yavaşlık sorunu yaşayabilirsiniz.

Çevrimdışı kartall8282

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: linux mint 17.3
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
Ynt: İki Ayrı Sabit Diske Linux Mint ve Win8 Kurulumu
« Yanıtla #2 : 24 Nisan 2016, 19:36:09 »
Aynı sorunu bende yaşıyorum ama ben Mint içinde Windows'u veya Windows içinde Mint'i çalıştırmak istemiyorum
sadece işim ben minti cocuklar da windows u kullansınllar istiyorum ama henüz çözüm bulamadım win 7 de sorunsuz kullanıyordum ama win 10 da olmuyor