Gönderen Konu: [Çözüldü] PlayonLinux Sanal sürücü kurulumu ekranı  (Okunma sayısı 4227 defa)

Çevrimdışı dirent

• Penguen
  • Temel Seviyede Mint Kullanıcısı
  • Dağıtım: Mint
  • Masaüstü Ortamı: Mate
  • Grafik Kartı: Nvidia 8400GS
  • İşlemci: P4 3.2 GHz
Merhaba,
Önceleri, PlayOnLinux üzerinden bir program kurmaya çalıştığımda karşıma yeni bir sanal sürücü oluşturup kurmak istediğimi, yoksa var olan bir sanal sürücüye mi kurmak istediğimi soran bir ekran geliyordu.
Şimdi programın bilgisayarımdaki br setup dosyasından mı yoksa bir DVD'den mi kurmak istediğim ekrana geliyor.
Yeni gelen bu ekrandan seçeneklerle ilerlediğimde kurulum başarısız oluyor. Önceki ekranda yeni bir sürücü yaratıp kurma işlemini tamamlayabiliyordum.
Tekrar eski haline nasıl getirebilirim?
Playonlinux'u kaldırıp tekrar kurdum ama eski haline gelmedi.
Kurmak istediğim programdan başka bir program da kurmaya çalışıyorum ama Mounted CD-Rom nerede diye soruyor. İlerleyince bir şey elde edemiyor.

Şimdiden teşekkürler.

« Son Düzenleme: 10 Haziran 2016, 17:06:16 Gönderen: dirent »
Bayılıyorum buraya

Çevrimdışı Muhammed Ali

• Çaylak Penguen
  • **
  • Dağıtım: Linux mint 17.3
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
Ynt: PlayonLinux Sanal sürücü kurulumu ekranı
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2016, 12:23:43 »
Elle sanal sürücü oluşturup, daha sonra kurulum yapabilirsiniz.

Çevrimdışı dirent

• Penguen
  • Temel Seviyede Mint Kullanıcısı
  • Dağıtım: Mint
  • Masaüstü Ortamı: Mate
  • Grafik Kartı: Nvidia 8400GS
  • İşlemci: P4 3.2 GHz
Ynt: PlayonLinux Sanal sürücü kurulumu ekranı
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2016, 13:28:05 »
Office 10'u kurmaya çalışıyorum. Önceki kurulumda benden setup kaynağı istememişti diye hatırlıyprum. Şimdi setup kaynağı istiyor.  Bilgisayarsan bul dediğimde install.py'nin olduğu python klasörünü açıyır. Install.py'yi seçip çalıştırdığımda da hata verip kapanıyor. Nasıl kurulum yapabilirim?

Düzenleme:
Kurulumu yaptım. Şu an tek sorun link verememek.
Önceki kurulumda, örneğin bir .docx dosyasına sağ tıkladığımda, Winword ile aç gibi bir şey çıkıyordu. Farklı bir uygulamaile Aç'a basıp başka uygulama ile aç penceresine girdiğimde de orada, Playonlinux word, playonlinux Excel vardı. Şimdi yok. Masaüstüne kurulum sırasında bıraktığı kısayolu açıp, açmak istediğim dosyayı örneğin Word üzerinden Aç komutu ile açıyorum. Daha önce üstüne çift tıkladığımda direkt Ms word ile açıyordu. Bu kısayol yapısını nasıl kurabilirim?

Düzenleme 2: Programın kurulu olduğu Sanal sürücüyü kaldırıp kurulumu baştan yapınca kısayollar geldi. Şimdilik sorun yok gibi.
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2016, 17:06:01 Gönderen: dirent »
Bayılıyorum buraya