merhaba herkese , bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve son senemdeyim 1. sınıftan bu yana hocalarımız açık kaynak kodlu yazılımlara ve yazılım dillerine yöneltiler ve bundan da memnunum şahsen introduction programming olarak C , OOP olarak JAVA öğretildi. 3. sınıftada Database Managment dersini aldım.
Sorunum şu, okuma alışkanlığı edinmiş birisiyim evimde 5 tane kitaplığım var ve 700 üzerinde kitap ve Plak var. Bunların kayıtlarını yapmak ne nerdeydi neler vardı diye düşünmek zor ve bilgisayar mühendisliği okuyorum bunu çözümünü de yapabilirim diye düşünüyorum uzun zamaandır,bir database kitaplarımı,plaklarımı bulundurup,bunu java ile kitaplarımı sıralamak,isme göre, yazara göre ve bunu da swingle basit bir arayüzle yapmak istiyorum, nasıl br yol izlemeliyim, java sql ve swing ilk aklıma geldi sizden gelicek önerileri merak diyorum,sektörde çalışan projeler geliştiren birileri varsa önerilerde bulunup bazı eğitimler yada şablonlar tavsiye edicek olan var mı? Teşekküler şimdiden iyi günler.