Gönderen Konu: [Çözüldü] Cinnamon just crashed. You are currently running in Fallback Mode.  (Okunma sayısı 3282 defa)

Çevrimdışı Mavi

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Mint
Linux Mint 18 Cinnamon'a aşağıdaki linkten bumblebee kurmaya çalışıyordum.  Cinnamon just crashed. You are currently running in Fallback Mode.  Hatasını verdi. Tam olarak hangi koddan sonra bu hatayı aldığımı hatırlamıyorum ancak "sudo dpkg-reconfigure nvidia-370" şu komuttan sonra olabilir.
http://www..org/gnulinux/gnulinux-ipuclari/linux-mint-18-uzerine-bumblebee-nasil-kurulur.html
Nasıl düzeltebilirim?
reconfigure komutundan itibaren tekrar girince komutları sorun düzeldi.
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2016, 15:05:40 Gönderen: Butterfly »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Konunun orjinali aşağıdaki bağlantıda, forumdaki konuyu taklit edip bağlantı vermeden kopyalama yapmışlar utanmadan.

[info] [Nasıl] Linux Mint 18 - Intel + Nvidia Hibrit GPU İçin Bumblebee Kurulumu[/info]

Forumda çözülen konuları etiketleme uygulamamız mevcut, çözülen konuları bağlantıda gösterildiği biçimde etiketleyebilirsiniz. Bu seferlik konuyu ben  etiketliyorum, sonraki seferlede sizin etiketlemeniz daha uygun olur.

[warning]Çözülen başlıkların etiketlenmesi hakkında.[/warning]
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2016, 14:58:57 Gönderen: Butterfly »
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]