Gönderen Konu: Linux Güncelleme Alırken Elektrik Gitti!  (Okunma sayısı 2588 defa)

Çevrimdışı ytcikisir

• Çaylak Penguen
  • **
  • Dağıtım: gentoo
  • Masaüstü Ortamı: dwm
Linux Güncelleme Alırken Elektrik Gitti!
« : 11 Aralık 2016, 13:58:57 »
Merhaba,
Arkadaşlar 2 işletim sistemi kullanıyorum.  Linux Mint 18 Sarah da  güncelleme yaparken elektrik gitti yeniden açtığımda bir kod ekranı vardı. Sonra ben de artık ölmüştür deyip Windows 10dan onun bulunduğu diski biçimlendirdim çünkü diğer ayarlarda Linux'u görmüyordu. Şimdi açınca karşıma kod ekranı çıkıyor ve benden kod istiyor. Yeniden kurmaya çalışınca da kurma sırasında hata verdi. Ne yapmam lazım, gerekirse Windows 10u da silebilirim önemli dosyalarım yok yardım edin.

Mesajlar Birleştirildi.
Galiba tam olarak silememişim, nasıl tam olarak silebilirim, hala başlangıçta 2 işletim sistemi görüyor  :'( :'( :'(
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2016, 14:09:26 Gönderen: ytcikisir »

Çevrimdışı GAREZ

• Çaylak Penguen
  • **
  • Powered By MSI
    • Teknoloji ve Saatler
  • Dağıtım: Peppermint 9
Ynt: Linux Güncelleme Alırken Elektrik Gitti!
« Yanıtla #1 : 11 Aralık 2016, 15:08:02 »
tek çözüm mbr yeniden yazmak... ama w10 ( 4. millenium faciasında ) uefi mi mbr mi kurdun?

ınʇǝן ʞuןןɐnɐnןɐɹ bıןƃısɐʎɐɹdɐn ɐnןɐɯɐz onןɐɹןɐ ʇɐɹʇışɯɐʎın˙˙˙ ınʇǝן pı̇şɯɐnןıʞʇıɹ ɐןdığın ƃünǝ ןɐnǝʇ ǝʇʇıɹıɹ˙˙˙
don,ʇ buʎ ınʇǝן˙˙˙ ɔɐɥıןןǝɹ ınʇǝן ʞuןןɐnıɹ˙˙˙ don,ʇ buʎ dɐndıpɥonǝ˙˙˙

Çevrimdışı ytcikisir

• Çaylak Penguen
  • **
  • Dağıtım: gentoo
  • Masaüstü Ortamı: dwm
« Yanıtla #2 : 11 Aralık 2016, 15:13:29 »
Acemi olduğum için bilmiyorum ama ISO dosyasını usb belleğe atıp kurdum işte...  :-\

Mesajlar Birleştirildi.
Bakın Windows 10 çalışıyor tıkır tıkır ama başlangıçta linux seçilebiliyor onu tamamen silmek istiyorum işte
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2016, 15:15:31 Gönderen: ytcikisir »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
« Yanıtla #3 : 11 Aralık 2016, 19:31:12 »
Arama motorlarından "Windows+sürüm önyükleyici onarımı" ifadeleri ile çıkan sonuçlar yardımıyla, Windows'un önyükleyicisini onarmayı deneyebilirsiniz. Bu husus bu forumun kapsamına girmeyeceği için yönlendirme yapamıyoruz. Windows ile ilgili destek alabileceğiniz ortamlardan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]