Gönderen Konu: Forum İle İlgili Görüşlerim  (Okunma sayısı 2112 defa)

Çevrimdışı ytcikisir

• Çaylak Penguen
  • **
  • Dağıtım: gentoo
  • Masaüstü Ortamı: dwm
Forum İle İlgili Görüşlerim
« : 28 Aralık 2016, 20:51:44 »
 :)  ::)

Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle İyi Geceler... Linux Mint'i uzun süre araştırmalarım sonucu tercih ettim. Windows beni iyice bezdirmişti. Bir keresinde 3,5GB Mobil İnternetimi modem yavaş olduğu için paylaşmıştım. 15 Dakika sonra hiçbir şey yapmamama rağmen paketimin bittiği mesajını almıştım. O kadar sinirlenmiştim ki bilgisayarı parçalamak istemiştim ve 20 gün boyunca paketsiz kaldım (Linux Mint'te çok rahat kullanıyorum  ::) ). Bu olaylardan sonra araştırmalarımı hızlandırdım ve sonunda Linux Mİnt'i tercih ettim. Sebebi Türk Forumunun olması ve tasarımının çok şık olmasıydı. Linux'u da araştırmıştım. Özgür ve açık kaynaklı yazılım hakkında edindiğim bilgiler sonucunda Linux'a geçmek artık farz olmuştu. Neyse, uzun yazıp sizi sıkıyorsam özür dilerim. Ancak yaşadığım her anı bilmenizi istedim. Şimdi Linux  Mint 18.1 Serena kullanıyorum. İlk başlarda bir problem vardı: "Bilgisayarın Modemi Görmeme Sorunu". Forumdakiler -sağolsunlar- çok yardımcı oldular. Uzun süre denemelerim sonucunda "Leopard"ın sayesinde sorunumu çözdüm ve açıkçası bu yazıyı modeme uzak bir yerden yazıyorum. Özet olarak, beni delirten bu sorunu çözdüm. Ve forumun rahatlığı ile artık en basit sorunlarımı bile buraya sormaya başladım. Örneğin:"Mozilla Firefox'ta farenin orta tuşu ile aşağı inmeyi aktifleştirme" gibi  :D . Forum her türlü konuda yardımcı oluyor. Gece 2'de bile sorduğum sorunun cevabını en geç 30dk sonra alıyorum. Çok güzel bir forum. Emeği geçen ve geçmekte olan herkese teşekkürler...
 :)