Gönderen Konu: Video Düzenleme Programı  (Okunma sayısı 3035 defa)

Çevrimdışı acemi linuxcu

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 18.1 Cinnamon Serena
Video Düzenleme Programı
« : 04 Şubat 2017, 22:32:19 »
Merhaba arkadaşlar,
Youtube da  çok mütevazi bir kanalım var. Orada yaptığım videoları paylaşıyorum. Merak etmeyin buraya kanalımın reklamını yapmaya gelmedim :) . Başlıktan anlaşılacağı üzere linuxta çok detaylı olmayan bir video düzenleme programı arıyorum (windows movie maker ayarında)  videolarımda altyazı çok kullanıyorum. Bir kaç tane linuxte çalışan program denedim ama çoğu saç baş yolduracak kadar detaylı geldi. Benim istediğim sadece görseller (fotoğraf, vektörel, video,...vs olsun ) arasına basit efektler ekleyebileceğim, kesme biçme yapacağım, üzerine  yazı yazabileceğim ve videoları mp4 formatında renderlayabileceğim (boyut ayarlamaları da dahil )  öğrenmesi ve kullanması kolay olan bir program. Bu tipte programlar biliyorsanız tavsiyelerini beklerim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Çevrimdışı Leopard

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20 64-bit
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Nvidia Geforce GTX 1050
  • İşlemci: Intel Core i7 7700HQ
Ynt: Video Düzenleme Programı
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2017, 22:37:52 »
http://alternativeto.net/software/windows-movie-maker/?platform=linux

Bunlara bakabilirsiniz.

Sizin ekran kartı sorunu ne oldu?
The only people who should kill are those prepared themselves to die!

Çevrimdışı acemi linuxcu

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 18.1 Cinnamon Serena
Ynt: Video Düzenleme Programı
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2017, 22:48:23 »
Cevabınız için teşekkür ederim. Hata malesef donanımsal çıktı :(  windows'ta da hata aldım.  Çok eski bir laptopum vardı. Ona aynı minti kurup kullanmaya başladım.  Ekran kartı onboard olduğu için tüm linux sürümlerinde  çok ısınma yapıyor.  Öyle yada böyle kullanmaya devam edeceğim yapacak bir şey yok.