Gönderen Konu: Teşekkürler Linux Mint  (Okunma sayısı 5422 defa)

Çevrimdışı welldive

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 20 Ulyana
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Nvidia
  • İşlemci: Intel
Teşekkürler Linux Mint
« : 13 Ekim 2020, 16:04:33 »
Selamlar, yaklaşık olarak 15 yıldır linux kullanmaktayım ve ilk defa Mint kullanıyorum. Geçmişte yaşadığım hiç bir problemi yaşatmadığı için ve bu kadar sorunsuzca, rahat hatta hızlı olmasından dolayı çok ama çok teşekkür ediyorum Mint'i bize sunanlara. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
Sevgi ile kalın :)
Sound of Blue

Çevrimdışı panan

• Yeni Penguen
  • *
    • potasyumsiyanur
  • Dağıtım: Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cİnnamon
  • Grafik Kartı: İntel Uhd Graphics 620
  • İşlemci: İntel Core İ3
Ynt: Teşekkürler Linux Mint
« Yanıtla #1 : 21 Aralık 2020, 22:15:14 »
Katılıyorum. Hem Windows'a alışık kullanıcılar çok rahat bir şekilde adapte olabiliyor hem de her şeyi otomatik olarak kendisi kuruyor. Önceden neydi öyle yok sürücü ara yok interneti bağla.. Zulüm zulüm. Gerçi Windows 10 da bazı şeyleri otomatik olarak kurabiliyor ama bir Linux rahatlığı özellikle Mint'ın rahatlığını vermiyor. Zaten harddisk kullanıyorsan 10-15 kez girdikten sonra dehşet kasıyor Windows 10.  ;D

Çevrimdışı aakmaz

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint (Ulyana) 20
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon (64-bit)
  • Grafik Kartı: AMD R5 M230
  • İşlemci: Intel Core i5 4200M 2.5GHz
Ynt: Teşekkürler Linux Mint
« Yanıtla #2 : 24 Aralık 2020, 20:29:05 »
Bir teşekkür de benden.
Hatta ben sadece kuru teşekkürle yetinmek istemedim; karınca kaderince bağış da yapmak istedim ancak TL bağışı yapılamadığı için yapamadım. Bildiğim kadarıyla Türkiye Forum'da bizlere destek olan arkadaşlar da gönüllü çalışıyorlar ve onlar da bağış kabul etmiyor. Eğer TL olarak bağış yapabilirse dediğim gibi karınca kaderince bir katkım olsun isterim.