Gönderen Konu: [Çözüldü] Çözüldü İbaresi Başlığa Nasıl Eklenir?  (Okunma sayısı 7084 defa)

Çevrimdışı pervane2

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint Mate 17
Merhaba;
Arkadaşlar forumun daha faydalı olabilmesi için çözüme kavuşan konuları "Çözüldü" olarak işaretleyip yöneticiler tarafından da kilitlenmesini sağlayarak kullanıcıların net cevaplar almasını sağlayabiliriz. Bu "Çözüldü" yazısı diğer forumlarda bir tık konu adına eklenebiliyor. Burada ise bulamadım.
Yardımcı olabilir misiniz?
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2014, 18:46:34 Gönderen: pervane2 »

Çevrimdışı dev@mehmet

• Çaylak Penguen
  • **
  • Dağıtım: Linux Mint 19
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
Ynt: Çözüldü İbaresi Başlığa Nasıl Eklenir?
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2014, 18:39:37 »
f3 tuşuna basarak değiştir kelimesini aratın. Bu konudaki sizin iletinizin alıntı butonunun yanındaki değişitir butonundan başlığa [Çözüldü] ibaresi ekleyerek yapabilirsiniz.

Çevrimdışı pervane2

• Çok Yeni Penguen
  • *
Ynt: Çözüldü İbaresi Başlığa Nasıl Eklenir?
« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2014, 18:45:36 »
Ubuntu forumda ilk konunun başlığını değiştir dediğimizde konu başlığının hemen solunda "Çözüldü" diye bir buton vardı. Ona tıklayınca otomatik ekleniyordu. Burada anlaşılan manuel olarak yapacağız bu işi :)

Teşekkürler.

Çevrimdışı dev@mehmet

• Çaylak Penguen
  • **
  • Dağıtım: Linux Mint 19
Ynt: [Çözüldü] Çözüldü İbaresi Başlığa Nasıl Eklenir?
« Yanıtla #3 : 24 Haziran 2014, 19:28:15 »
Yalnız başlık ismi çok değişik oldu. [Çözüldü] Çözüldü ibaresi başlığa nasıl eklenir?
Gerçekten güleceğim yoktu.

Çevrimdışı Reddet

• Forum Sorumlusu
  • Kıdemli Penguen
    • Opyon Yazılım
  • Dağıtım: Linux Mint 19.3 Tricia
« Yanıtla #4 : 25 Haziran 2014, 20:01:07 »
Yalnız başlık ismi çok değişik oldu. [Çözüldü] Çözüldü ibaresi başlığa nasıl eklenir?

:D "[Çözüldü]" etiketini Tırnak (" ") içine alsaydın daha iyi olurdu [member=480]pervane2[/member] :) 
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..

Çevrimdışı pervane2

• Çok Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #5 : 25 Haziran 2014, 20:10:57 »

:D "[Çözüldü]" etiketini Tırnak (" ") içine alsaydın daha iyi olurdu [member=480]pervane2[/member] :)

[member=286]anony[/member] Daha önceki örnek konulara baktım da onlarda bu şekilde yazılmıştı diye aynı şekilde devam ettim. Ama admin arkadaşlar genel bir kural koyarlarsa bunun için o şekilde düzenleriz.

Çevrimdışı Reddet

• Forum Sorumlusu
  • Kıdemli Penguen
    • Opyon Yazılım
  • Dağıtım: Linux Mint 19.3 Tricia
« Yanıtla #6 : 25 Haziran 2014, 20:18:41 »
demen istediğini anladım [member=480]pervane2[/member] ilk linux hayatıma ubuntu'yla başlamıştım. forumunu da kullandım. yanında etiketler hazır durumda bekliyor. benim demek istediğim forumda başlığın yanına "[Çözüldü]" etiketini koyarsak o sorunun çözüldüğünü belirtir. sende etiketi ekleyince hani bu sorun yazılmışta daha sonradan çözülmüş gibi görünüyor. o yüzden tırnak içine al dedim. tabi bizim istemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. iş admin arkadaşlarda biter :)
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..