Gönderen Konu: [Çözüldü] Kurulum ekranı açılmıyor  (Okunma sayısı 3655 defa)

Çevrimdışı mhtkurt

• Yeni Penguen
  • *
[Çözüldü] Kurulum ekranı açılmıyor
« : 25 Haziran 2014, 21:08:25 »
bgün aldığım lenovo g510 notebook makineye mint 17 cinnamon 64 bit kurmayı başaramadım, işyerindeki diğer bilgisayarlara rahatlıkla kurmuştum. Usb den de dvd den de kurulum başlamıyor. Açılışta default normal kurulum compability mod dahil hepsini tek tek denedim, mint logosu ekrandan kaybolduktan sonra siyah ekranla başbaşa kalıyorum, masaüstünden kurulum bir türlü gelmiyor. Forumdaki benzer konuları da okudum. Sonuç yok. Biosta secure boot seçeneği yok. ne yapmalıyım acil yardım.

düzenleme : başlık
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 22:09:27 Gönderen: Ocean »

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
Ynt: Kurulum ekranı açılmıyor
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2014, 21:16:59 »
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...

Çevrimdışı mhtkurt

• Yeni Penguen
  • *
Ynt: Kurulum ekranı açılmıyor
« Yanıtla #2 : 25 Haziran 2014, 21:58:01 »
evet inceledikten sonra konu açtım. şimdi yeni bişey keşfettim bu yeni makinede nomodeset değişikliğini yaptıktan sonra f10 ile kaydedip çıkılmadığından quiet splash değişikliğini kaydetmiyormuş. fn + f10 ile kaydedince sorun düzeldi. şimdi kuruluma başlıyorum inşallah sorunsuz tamamlanır. ilginiz için teşekkür ederim.

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
Ynt: [Çözüldü] Kurulum ekranı açılmıyor
« Yanıtla #3 : 25 Haziran 2014, 22:10:26 »
Hayırlı olsun şimdiden, kurulum ekranına gelebildiğimize göre konu başlığını çözüldü olarak etiketliyor ve kilitliyorum. Farklı bir sorun yaşarsanız, uygun kategori ve bölüme yeni konu açabilirsiniz.
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...