Gönderen Konu: Log Silme Ve Bazı Aradıgım Programlar  (Okunma sayısı 15589 defa)

Çevrimdışı Reddet

• Forum Sorumlusu
  • Kıdemli Penguen
    • Opyon Yazılım
  • Dağıtım: Linux Mint 19.3 Tricia
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
Ynt: Log Silme Ve Bazı Aradıgım Programlar
« Yanıtla #15 : 25 Haziran 2014, 23:47:39 »
[member=260]metrekup[/member] çaresi yoktur herhalde. o şekilde kullanılabilir ama sistemin yarısı ingilizce'dir. hem her resetlemeye bütün ayarlamalar sıfırlanacaktır. anlayacağın pek kullanışlı olmayabilir :)
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20
  • Masaüstü Ortamı: Mate

Çevrimdışı CineTurk

• Çok Yeni Penguen
  • *
    • Türkiye'nin HD Film İzleme Sitesi | Film izle | HD Film izle
  • Dağıtım: Linux Mint 17 “Qiana” Cinnamon (64Bit)
« Yanıtla #17 : 26 Haziran 2014, 20:33:25 »
[member=260]metrekup[/member] önerin için teşekkürler ramler üzerinden calıstırmak dedigin gibi en temizi olur ama her seferide gerekli toolsları kurup gün icinde 4-5 defa tekrarlamak eziyete dönüsecektir belli bir süre sonra [member=286]anony[/member] dedigi gibi pek kullanışlı degil [member=9]karakartala[/member] teşekkürler biraz göz attım ama detaylı bakma fırsatım olmadı ama aradıgım sanırım oda degil : ) aramaya devamm sora sora bagdat bulunurmuş hayırlısı
Yaşasın Özgürlük İçin Savaşan Linux Kardeşliği

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20
  • Masaüstü Ortamı: Mate
« Yanıtla #18 : 26 Haziran 2014, 21:41:08 »
[member=260]metrekup[/member] önerin için teşekkürler ramler üzerinden calıstırmak dedigin gibi en temizi olur ama her seferide gerekli toolsları kurup gün icinde 4-5 defa tekrarlamak eziyete dönüsecektir belli bir süre sonra [member=286]anony[/member] dedigi gibi pek kullanışlı degil [member=9]karakartala[/member] teşekkürler biraz göz attım ama detaylı bakma fırsatım olmadı ama aradıgım sanırım oda degil : ) aramaya devamm sora sora bagdat bulunurmuş hayırlısı
Önce yazılımı kurup, sonra 3. bağlantıdaki kodları bir not defterine yapıştırırsanız kendi temizlik programınızı yapmış oluyorsunuz.

Çevrimdışı Fitilli Daniyal

• Kıdemli Penguen
    • /Anarzift
    • Dümen Dergi
  • Dağıtım: Linux Mint 20.1 Cinnamon
  • Masaüstü Ortamı: Gnome
  • Grafik Kartı: AMD R9 M265X - İntel HD Graphics 4600
  • İşlemci: İntel İ7 4720 HQ
« Yanıtla #19 : 26 Haziran 2014, 22:31:48 »
Mint'i direk Usb'ye kurup da kullanın o zaman. Kurulum dosyalarıdan bahsetmiyorum. USB'yi harddisk gibi kullanmaktan bahsediyorum. Forumda konusu var. Gerekli programları da çok rahat kurabilirsiniz içine silinmezler.
Sorgulamaya başlayan bir bilgisayar kullanıcısının son durağı Linux'tur.

(Fitilli Daniyal için bknz: AMAT - İhsan Oktay Anar)