Gönderen Konu: Cloud Yedekleme Servisi Önerisi  (Okunma sayısı 2378 defa)

Çevrimdışı adnan358

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: mint
  • Masaüstü Ortamı: cinnemon
  • İşlemci: intel
Cloud Yedekleme Servisi Önerisi
« : 27 Mart 2018, 21:54:18 »
Arkadaşlar merhaba, ofisimdeki bilgisayarım ile evdeki bilgisayarımı eşitlemek istiyorum, tarayıcıma eklediğim eklentiler olsun, editörüme yaptığım eklentiler yada ayarları eve geldiğimde bilgisayar başına geçtiğimde aynı olmasını istiyorum. Dropbox yüklenirken problem yaratıyor, Google Drive kullanmak istemiyorum onda ise özel dosyalarım var ofiste açmak istemiyorum. Ubuntu One buldum fakat sanırsam oda kapanmış, benzer sistemlerden önerisi olan varsa çok sevinirim.

Çevrimdışı SerdarKacmaz

• Çok Yeni Penguen
  • *
Ynt: Cloud Yedekleme Servisi Önerisi
« Yanıtla #1 : 28 Mart 2018, 21:21:10 »
Pcloud kullanıyorum. Hem hiç yer kaplamıyor... Farkli bir driver gibi davranıyor. Kullanınca Mega, Drapbox vb. hepsini sildim.. Hatta yılllık da satın da aldım. Sitesine girip indirebiliyorsun. Lİnux istemcisini. Güzel bir tarafı daha var. Ömür boyu seçeneği ile de para bir kereye mahsus şekilde de alabiliyorsun.
İlk başta 2 gb veriyor. Bunu bazı seçeneklerini yaparak ücretsiz olarak 20 gb kadar çıkartabiliyorsun.. Türkçe dilini destekliyor..

Çevrimdışı adnan358

• Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #2 : 29 Mart 2018, 21:08:18 »
Hemen deniyorum hocam, bana 2 gb yeter de artar bile, config dosyalarını barındırıcam sadece zaten :)

Çevrimdışı adnan358

• Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #3 : 02 Nisan 2018, 21:39:45 »
pCloud indirdim, kurdum fakat config dosyaları için sembolink link oluşturamıyorum arkadaslar, sanırsam dosya türleri farklı ondan dolayı olusturulamıyor, bilginiz olsun