Gönderen Konu: Wine Hakkında  (Okunma sayısı 13135 defa)

Çevrimdışı Çağrı07

• Penguen
    • Kayıt Formu
  • Dağıtım: Linux Mint 19.1
  • Masaüstü Ortamı: XFCE
  • Grafik Kartı: Nvidia GeForce GT 730m (4 GB VRAM)
  • İşlemci: İntel Core i7 3630QM
Ynt: Wine Hakkında
« Yanıtla #15 : 17 Ağustos 2014, 14:42:13 »
Kısayol konumunu yazdığınız gibi değiştirdim ve direk Half-Life'e geçiş yaptı. Sonra o kodu terminale girdim.
Kod: [Seç]
optirun wine '/home/aspire/.wine/drive_c/Program\ Files\ (x86)/Counter-Strike\ 1.6/hl.exe'
Kod: [Seç]
aspire@aspire-V3-571G ~/Desktop $ optirun wine '/home/aspire/.wine/drive_c/Program\ Files\ (x86)/Counter-Strike\ 1.6/hl.exe'
ERROR: ld.so: object 'libdlfaker.so' from LD_PRELOAD cannot be preloaded (wrong ELF class: ELFCLASS64): ignored.
ERROR: ld.so: object 'librrfaker.so' from LD_PRELOAD cannot be preloaded (wrong ELF class: ELFCLASS64): ignored.
ERROR: ld.so: object 'libdlfaker.so' from LD_PRELOAD cannot be preloaded (wrong ELF class: ELFCLASS64): ignored.
ERROR: ld.so: object 'librrfaker.so' from LD_PRELOAD cannot be preloaded (wrong ELF class: ELFCLASS64): ignored.
wine: cannot find '/home/aspire/.wine/drive_c/Program\ Files\ (x86)/Counter-Strike\ 1.6/hl.exe'

Çıktılar böyle  :(

Anlamadım neyi yanlış yapıyorum ? Acaba ben Counter-Strike'ı entegre olan intel grafik kartı ile mi oynuyorum
« Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 17:50:20 Gönderen: Çağrı07 »
Yaşlanıyorum...

Çevrimdışı Çağrı07

• Penguen
    • Kayıt Formu
  • Dağıtım: Linux Mint 19.1
  • Masaüstü Ortamı: XFCE
  • Grafik Kartı: Nvidia GeForce GT 730m (4 GB VRAM)
  • İşlemci: İntel Core i7 3630QM
Ynt: Wine Hakkında
« Yanıtla #16 : 13 Aralık 2014, 17:19:09 »
Hocam LMDE'nda oyunu Nvidia Ekran Kartı ile oynamak için Bumblebee Appilacations Settings uygulamasına girdim ancak orada Counter-Strike vb. bir uygulama yok. Nasıl Nvidia Ekran Kartı ile oynayacağım ?
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2014, 00:18:05 Gönderen: Çağrı07 »
Yaşlanıyorum...

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
[Kapandı] Wine Hakkında
« Yanıtla #17 : 16 Aralık 2014, 03:36:37 »
Konuda wine ve virüsler ile ilgili bir soru sorulmuş ancak konu baya farklı yönlere kaymış, farklı sorunlar için yeni başlıklar açalım arkadaşlar. Bu konuyu gerekli açıklama yapıldığı için kapatalım.
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...