Teşekkürler arkadaşlar,yazılım geleceğim gereği Windows'a geçme kararı aldım,şu ana kadar VisualStudio ve C# beni yarı yolda bırakmadı ve 1 defa bile hata vermedi.
Hayallerimi gerçekleştirmek için,C# ve Windows a kesin dönüş yaptım,ileride bir gün,kendimi kurtarır iş hayatına girersem,gönüllü olarak Linux'a katılacağım,ama ondan önce geleceğimi düşünmem şart.
C# ile hem Windows,Hem WindowsPhone,Hem Asp.net,ve VisualStudio gibi müthiş konforlu bir IDE beni bekliyor.
Linux'u bırakmamdaki en önemli etkenler şunlar;
Türkiye de pek oturmuş sektör değil,iş hayatımda garantisi yok.
Java diline tam ısınamadım,C# den sonra hantal kaldı,ayrıca IDE leri çok yetersiz,yarı yolda bıraktı
Linux ekran kartımı tanımadı,ve sistem boşta bile 55 dereceleri geçiyordu
Şimdilik ingilizce bilmediğim için,ve yazılımda profesyonel olmadığım için,Linux daki kaynak kodların açık olması bana bir fayda sağlamıyordu.
Çünkü hackerlik gibi bir düşüncem yok,eğer sadece Linux kullananlar çok süper programcı olsalar idi,Mac ve Windows kullananlar ne olacaktı,o taraftada çok iyi yazılımcılar var,bence bu kişide bitiyor,açık kaynak ile pek ilgisi yok.
C# için yüzlerce açık kaynak projeleri var,istemek lazım aslında.
Linux'umu kişiselleştire kişiselleştire işin sonuna kadar vardım,ve doyum noktasına geldim artık.
Yazılım kariyeri için Windows ve C# seçtim.
Konforlu ve profesyonel bir ortamda kod yazmayı tercih ederim.
En basit örneği,C# ile yaptığım bir programı yaklaşık 2 dakikada setup dosyası haline getirdim,bunu VisualStudio ve Windows dışında,biraz zor yapardım.
Forumdaki herkese başarılar

Lütfen Windowsçusun sen de demeyin,herkesin idealleri var,ben kendime daha yakın buldum Windows platformunu,ama Linux her zaman iki adım ötemde,hiç bir zaman fanboy olmadım olmam