Gönderen Konu: Cinnamon Masaüstü İçin 3D Küp Efekti (Çalışma Alanları Arasında Geçiş İçin)  (Okunma sayısı 14746 defa)

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
CTRL+ALT+YUKARI-OK tuşlarına birlikte basarak tüm masaüstlerinin göründüğü alana ulaşabilirsiniz. Bu alanda [member=1635]yyz[/member]'nin dediği gibi + düğmesine basarak çalışma alanlarının sayısını artırmak münkün.

Çalışma alanlarının sol üst köşeye imleci götürdüğünüzde görünmesi için Sistem Ayarlarının "Etkin Köşe" bölümüne geliniz ve "Üstüne gelme etkin" seçeneğini işaretleyiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı tukre

• Çok Yeni Penguen
  • *
Tüm çalışma alanlarını gösterdiğinizde ekranın sağında  artı işareti olur, oradan çalışma alanı sayısı arttırılabiliyor.

Tamam şimdi oldu + ya basınca Çalışma alanı ekleniyor Merak ettiğim  azaltmak için ne yapmamız lazim acaba? teşekkürler
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 22:36:42 Gönderen: tukre »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
Fareyi çalışma alanının sol üst kısmına götürdüğünüzde çıkan X işaretine tıklayınız.

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı tukre

• Çok Yeni Penguen
  • *
Fareyi çalışma alanının sol üst kısmına götürdüğünüzde çıkan X işaretine tıklayınız.

Malesef  sol üst köşede X işareti çıkmıyor hocam :(

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
Ben de çıkıyor.