İyi akşamlar arkadaşlar, size bir sorum olacaktı. İlk kez Linux kullanmaya heves etmiştim ve araştırmalarım sonucunda Linux Mint dağıtımını kurmaya karar verdim. Kendi sitesinden 64bit olan Cinnamon arayüzlü güncel dağıtımı indirdim. Daha sonrasında ise Universal Usb Installer programı ile iso dosyasını usb flash belleğe yazdırdım. Bundan sonrasında ise Windows UEFI ayarlarını açıp önyükleme menüsünde önyükleme ayarlarından usb flash belleği en üst sıraya aldım. Save and reset deyip çıktıktan sonra Linux Mint'in bir ekranı geldi. Oradaki seçeneklerden en baştaki Start Mint yazılı olana bastım. Biraz bekledikten sonra Linux Mint'in logosu geldi ama takıldı kaldı. resmen 5dk bekledim logonun gitmesi için ama bir türlü gitmedi . Simdi asıl sorum sizce o logoyu daha fazla mı beklemeliyim, 5 dkdan daha fazla? Yoksa başka bir yerde mi yanlış yaptım? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Çok hevesle yüklenmesini umuyorum iyi geceler...
Düzenleme: Lütfen yazım kurallarına dikkat ediniz. Türkçe sözcükler kullanmaya özen gösteriniz. boot==>önyükleme
karakartala