Gönderen Konu: Whatsapp-Purple Kurulum Sorunu (NO_PUBKEY)  (Okunma sayısı 4981 defa)

Çevrimdışı Mavi

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Mint
Whatsapp-Purple Kurulum Sorunu (NO_PUBKEY)
« : 01 Eylül 2015, 11:53:24 »
sudo apt-get update komutunu verdiğimde en altta şöyle bir hata mesajı var.
Pidgind ehala whatsapp ı göremiyorum.
Kod: [Seç]
Paket listeleri okunuyor... Bitti
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'whatsapp-purple-ppa-trusty.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor.
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'spotify.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor.
W: GPG hatası: http://repository.spotify.com stable InRelease: Aşağıdaki imzalar doğrulanamadı, çünkü genel anahtar mevcut değil: NO_PUBKEY 13B00F1FD2C19886

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Whatsapp-Purple Kurulum Sorunu (NO_PUBKEY)
« Yanıtla #1 : 01 Eylül 2015, 12:02:07 »
Sorun bu konuyla doğrudan ilgili olmadığı için bölüp yeni bir konu oluşturuyorum. Aşağıdaki komut ile Spotify güvenlik anahtarını eklemeyi deneyebilirsiniz.

sudo apt-key adv --keyserver hkp://keyserver.ubuntu.com:80 --recv-keys D2C19886
Sonrasında aşağıdaki komut ile paket bilgileri önbelleğini güncelleyip ilgili konudaki sonraki adımlar ile devam edebilirsiniz.

sudo apt-get update
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı Mavi

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Mint
« Yanıtla #2 : 01 Eylül 2015, 12:36:02 »
Sorun bu konuyla doğrudan ilgili olmadığı için bölüp yeni bir konu oluşturuyorum. Aşağıdaki komut ile Spotify güvenlik anahtarını eklemeyi deneyebilirsiniz.

sudo apt-key adv --keyserver hkp://keyserver.ubuntu.com:80 --recv-keys D2C19886
Sonrasında aşağıdaki komut ile paket bilgileri önbelleğini güncelleyip ilgili konudaki sonraki adımlar ile devam edebilirsiniz.

sudo apt-get update
Verdiğiniz komutu girdim. Ve devam ettim. Aşağıdaki çıktıyı çıktının en sonunda verdi. Whatsapp şuan gözüküyor teşekkürler.

N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'whatsapp-purple-ppa-trusty.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor.
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'spotify.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor.

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
« Yanıtla #3 : 01 Eylül 2015, 12:39:27 »
Alıntı
list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor.

[member=2123]Mavi[/member], rica ederiz. Ayrıca list.save uzantılı iletileri almamak için buradaki öneriyi uygulayabilirsiniz.

Çözülen konu başlığın etiketleyebilirseniz konuyu kilitleyebiliriz. Çözülen başlıkların etiketlenmesi hakkında

Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]