Gönderen Konu: TTnet Abonelik Hakkında  (Okunma sayısı 7917 defa)

Çevrimdışı mehmethanifi

• Kıdemli Penguen
  • Dağıtım: Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon & Mate & Xfce
  • Grafik Kartı: atı radeon
  • İşlemci: i5
Ynt: TTnet Abonelik Hakkında
« Yanıtla #15 : 14 Ekim 2015, 09:33:29 »
[member=2212]shaqzilla[/member] 'ya katılıyorum. Bencede sözleşmenize bağlı kalın boşu boşuna cayma bedeli ödemeyin.
Önemli Olan Sevgi Saygı Anlayış

Çevrimdışı canynr

• Yeni Penguen
  • *
  • Geçmişi değiştiremezsin, gelecek senin elinde...
    • cnynrr
  • Dağıtım: Linux Mint Tessa
  • Masaüstü Ortamı: Mate
« Yanıtla #16 : 15 Ekim 2015, 22:30:14 »
[member=2212]shaqzilla[/member] [member=1676]mehmethanifi[/member] [member=1]Danny[/member] Cevaplarınız için teşekkür ederim. Şubeye gittim ve ceza ödemeden kurtulmanın bir yolu olduğunu söylediler, o da devretmek. Ya interneti devredecek birini bulacağım ya da dediğiniz gibi sözleşmeye bağlı kalacağım.

Çevrimdışı serdar

• Penguen
  • Dağıtım: linuxmint cinnamon 17.3 64 bit
  • Masaüstü Ortamı: cinnamon
  • Grafik Kartı: Nvidia geforce 210
  • İşlemci: İntel i3
« Yanıtla #17 : 16 Ekim 2015, 05:02:56 »
İyi sabahlar olsun,
canynr, on yıldır ttnet kullanıyorum, ilk zamanlardaki alt yapı yetersizliğinden kaynaklanan sorunlar hariç, şu ana kadar ttnet'le hiçbir sorun yaşamadım ve bu servis sağlayıcıdan son derece hoşnutum. Onlar beni bırakmadan ttnet'ten vazgeçmek istemiyorum.
Bu on yıl boyunca birkaç servis sağlayıcı beni aradı fakat hiç biri ttnet'in yerini tutacak mantıklı öneri sunamadı... Amca oğlum Türkcell superonline kullanıyor, Bundan iki yıl kadar önce ona gittiğimde bilgisayarı açtık ve youtube'da yaklaşık 2 saatlik bir video izlemeye kalktık. Aman Allah'ım o ne işkence! İki saatlik videoyu neredeyse 4 saatte zor izledik diyebilirim. Zira iki de bir donuyordu ve biz de baştan başlatmak zorunda kalıyorduk.
Halbuki ondan çok daha uzun videoları ttnet olan bilgisayarımda sorunsuz biçimde ve normal süresinde izlemekteyim.
Bence ttnet konusunu bir kez daha düşünün. Zira her ne kadar servis sağlayıcılar çeşitli olsa da hepsi de ttnet alt yapısını kullanıyor ve yasa gereği ttnet'ten (Türk telekom özelde) başka alt yapı desteği veren yok. 

Çevrimdışı canynr

• Yeni Penguen
  • *
  • Geçmişi değiştiremezsin, gelecek senin elinde...
    • cnynrr
  • Dağıtım: Linux Mint Tessa
  • Masaüstü Ortamı: Mate
« Yanıtla #18 : 17 Ekim 2015, 01:38:44 »
[member=2100]serdar[/member] Dediklerinde bir yandan haklısın ama TTnet kadar da kötü bir firma yok bence. Ben kampanya olarak internet üzerinden başvuru yaptım daha az olması için ama normal başvuru işlemi yapmışlar, bu yüzden fatura beklediğimden yüksek geliyor. Ayrıca internet hızına bile girmiyorum ay'da 65 TL ödüyorum ama az önce bir film izledim ve film 360p'de bile donarak ilerledi.

Sanırım yeni bir yasa çıkmış, taahhütlü sözleşmelerde (1 yıldan uzun olanlar) ceza ödemeden iptal edebiliyormuşuz. Benim tek sorunum modem. 50 liralık modem için 300 lira istiyorlar iptal ettirirken. Normalde modemi iade edip indirim bedelleri ile 40 lira civarında ödeme yapmam lazım. Pazartesi günü Tüketici hakem heyetinden bilgi alacağım konu ile alakalı. Bu arada bahsettiğim yasa için linkler;
Sabah Haber
Resmi Gazete İlanı 52. madde'nin 4. bendi
Donanımhaber de böyle bir konu var.