Linux Mint Türkiye
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Linux Mint Türkiye Arşiv olarak kullanıma açılmıştır. Aktif olarak destek verilmemektedir.
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Linux Mint Türkiye
»
Genel Kategori
»
İstek, Öneri ve Şikayetler
»
[Çözüldü] Arama kutucuğunun yazarken arama yapması
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: [Çözüldü] Arama kutucuğunun yazarken arama yapması (Okunma sayısı 3946 defa)
dirent
Penguen
Temel Seviyede Mint Kullanıcısı
Dağıtım: Mint
Masaüstü Ortamı: Mate
Grafik Kartı: Nvidia 8400GS
İşlemci: P4 3.2 GHz
[Çözüldü] Arama kutucuğunun yazarken arama yapması
«
:
25 Kasım 2015, 02:18:59 »
Selam,
Malum acemiyim, bu yüzden çok ve sık sorularım oluyor. Benim sorduğum pek çok soru daha öncesinde bir başka kullanıcı tarfından sorulmuş olabiliyor. Bunu öğrenmenin yolu ise forumda arama yapmak. Ancak arama sonuçları bazen çok oluyor ve listelenen sonuçlar içinde de ek bir arama yapmak gerekiyor. Bunun zaman kaybı olmasının yanı sıra istenen cevabın gözden kaçırılması da olası. Bu sebeple arama kutucuğu yazarken aramaya başlarsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Yapabilirseniz güzel olur.
«
Son Düzenleme: 05 Aralık 2015, 15:34:06 Gönderen: dirent
»
Bayılıyorum buraya
Danny
Proje Sorumlusu
Guru
Nihilist
Dağıtım: Linux Mint
Masaüstü Ortamı: Cinnamon
Grafik Kartı: Intel HD 620
İşlemci: Intel i7 - 7500U
Ynt: Arama kutucuğunun yazarken arama yapması
«
Yanıtla #1 :
05 Aralık 2015, 15:24:50 »
Bunun için ajax veya jquery kullanılabilir ancak çok kullanışlı olacağını sanmıyorum zira arama kutucuğuna yazdığın gibi görünebilir arama listesinde terimler kısıtlı bir şekilde görünecek ve istenilen sonuca ulaşılması pek doğru olmayacaktır. Arama terimlerini doğru bir şekilde kullanırsanız sorun olacağını zannetmiyorum zira bizler de sorulan sorulara daha önce çözüm bulunmuş başlık ve iletileri arama kısmından bulup sık sık bağlantı paylaşıyoruz.
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...
dirent
Penguen
Temel Seviyede Mint Kullanıcısı
Dağıtım: Mint
Masaüstü Ortamı: Mate
Grafik Kartı: Nvidia 8400GS
İşlemci: P4 3.2 GHz
Ynt: Arama kutucuğunun yazarken arama yapması
«
Yanıtla #2 :
05 Aralık 2015, 15:33:40 »
Benim için sorun yok, yani ben "Bunun cevabı nedir diye forumda olan fakat aramama rağmen bulamadığım soruyu tekrar yazıp sormaktan gocunmam. Maksat cevap verenlerin iş yükü azalsın. Bu yüzden önerdim, kullanışlı olmayabilir, haklısınız.
Bayılıyorum buraya
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Linux Mint Türkiye
»
Genel Kategori
»