Gönderen Konu: TapinRadio  (Okunma sayısı 3755 defa)

Çevrimdışı serdar

• Penguen
  • Dağıtım: linuxmint cinnamon 17.3 64 bit
  • Masaüstü Ortamı: cinnamon
  • Grafik Kartı: Nvidia geforce 210
  • İşlemci: İntel i3
TapinRadio
« : 18 Kasım 2015, 16:56:44 »
İyi akşamlar olsun,
Biraz önce Windows 7'ye kurduğum TapinRadio'yu bir de Linuxmint'te deneyim dedim. Ve az önce Wine ile programın setup'ını çalıştırmayı denedim. İlk başta mono ve gecko paketlerini kurmamı söyledi. Ben de "yazılım yönetici" sinden ilgili paketleri (Wine ile ilgili olan) kurdum.
Ardından TapinRadio'nun setup'ını sağ tıklayıp Wine ile çalıştırı seçtim. Program, kurulum sihirbazı ile Linuxmint'e kuruldu. Ve şu an radyonun keyfini sürüyorum. Eğer indirmek isterseniz: http://www.gezginler.net/indir/tapinradio.html
Yalnız hemen belirteyim, programı Wine ile çalıştırmadan önce depodan mono ve gecko paketlerini kurmanız gerekiyor.
Yalnız, programın kurulum anında "masaüstü kısayol oluştur" işaretliydi. Fakat masaüstüne baktığımda herhangi bir kısayol tuşuna rastlamadım. Acaba bu kısayol oluşturuldu mu? Oluşturulduysa nerede bulabilirim?

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
Ynt: TapinRadio
« Yanıtla #1 : 18 Kasım 2015, 20:16:29 »
Ev klasörü içerisinde gizli olarak bulunan .wine klasörünün içerisin de, c_drive > kullanıcı adı > masaüstü gibi bir yol olması gerekiyor tam hatırlamıyorum, oraya kısayolu oluşturmuş olabilir, dizinleri kontrol edebilirsin.
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...