Gönderen Konu: Çizgi roman balonlama..!!  (Okunma sayısı 4520 defa)

Çevrimdışı nsexist

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 17.3
  • Masaüstü Ortamı: MATE
Çizgi roman balonlama..!!
« : 30 Aralık 2015, 01:44:39 »
Merhaba abilerim ablalarım, ocağınıza düştüm açıkcası. İngilizceden projem vardı, ben "on dönüm bostan yan gel yat osman" felsefesi ile yapmadım ve gün geldi çattı. Yarın (yani bu gün son günü) bende ne yapayım ne yapayım derken acele ile, elimde 20 bin çizgi roman var onlardan bi kaç tanesini türkçeye çeviricem. Ama bunun için Linux de hangi eklentiyi programı kullanabilirim, balonlama nasıl yapabilirim? Lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum.

Düzenleme : Yazım kuralları
Forum Kuralları
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 11:23:12 Gönderen: Butterfly »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Çizgi roman balonlama..!!
« Yanıtla #1 : 30 Aralık 2015, 12:00:35 »
Bunlar resim dosyaları ise, Gimp gibi bir uygulama ile katman oluşturarak metinlerin üstüne Türkçe ifadeler eklemeyi deneyebilirsiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı nsexist

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 17.3
  • Masaüstü Ortamı: MATE
Ynt: Çizgi roman balonlama..!!
« Yanıtla #2 : 30 Aralık 2015, 23:08:17 »
Hepsi .cbr uzantılı GIMP açmıyor, bende en sevdiğim 5 karikatürü GIMP te balonların içini temizleyip onları ingilizceye çevirdim verdim bence çok dandikti kabul etmez diyordum kendi kendime ama kabul etti şaşırdım vize 51 bundan da 50 verse eyvallah finalden de 50 alır geçerim dersden.Çok teşekkür ederim fikir verdiğin için Butterfly.