Şuan için hosting tarafında bir sıkıntı veya eksikliğimiz yok. Sınırsız disk alanı, sınırsız e-posta, sınırsız veritabanı, sınırsız trafiğimiz mevcut. Söz konusu olan bu şey değil. Asıl mesele bu işi günlük iş hayatımız ve yaşantımızdan arta kalan zamanlarda yapmaya çalışmamız.
Şahsım adına konuşmak gerekirse, ben [member=8]Butterfly[/member] kadar foruma ve siteye yeterince zaman ayıramıyorum. Daha çok site ilgili, teknik işlere bakabiliyorum, vakit buldukça da bilgim dahilinde kullanıcılara yardımcı olmaya çalışıyorum. Yetişkin bireyler olarak iş hayatı maalesef bir çoğunuz gibi yeterli zamanı ayırmamıza imkan vermiyor. İlgili sözlük yazılımını zaten satın almıştık ve yazılım ajax üzerine kurulu olduğundan ve benim de ajax bilgim çok ileri seviyede olmadığından dolayı istediğim ve gerekli alanları tam olarak geliştiremedim ve istemeyerek bir kaç çalışan fonksiyonu çalışmaz hale getirdim. Bu sebeple sözlüğü açmam biraz uzadı.
Biz de isteriz ki daha fazla katkı sağlayıp farklı projeler başlatalım kullanıcılara daha fazla katkı sağlayalım ancak bununla ilgilenecek birisi olmadığı ve projenin yarım kalması ihtimalini düşünmek, projeye hiç başlamamaktan daha doğru olacağını düşünüyorum.
Biliyorsunuz ki daha önce bir Wiki açmıştık ancak ben wiki den anlamıyorum mesela, kurulumunu yaptım ama içeriğini geliştirmeyi ve makaleler eklemeyi dahi bilmiyorum. Sadece açmakla iş bitmiyor, bunun içeriğini kim dolduracak, kim ilgilenecek, güvenebileceğimiz ilgilenecek arkadaşlar bulabilecek miyiz ? zaten kısıtlı bir kadromuz var.
Varsa elini taşın altına koyacak ben bununla ilgilenirim, yaparım, yarım bırakmam diyen çıksın gönüllü olsun, kim dedi de biz olmaz, hayır yapmayız dedik ?