Gönderen Konu: Elementary OS'un Sitesinden İndirme Yapılmıyor!  (Okunma sayısı 3997 defa)

Çevrimdışı AderAndro

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: ZorinOS 15
Herkese merhaba, https://elementary.io/tr/ adresinden Elementary OS sürümü indirmek istediğimde hata veriyor. İndirmeye başlıyor fakat bir süre yoksa indirme başarısız diyor. Benimle aynı hatayı alan birkaç kişiye daha rastladım, ancak bazı kimselerde sorunsuz indiğini söylüyor.

Sitede bir sorun mu var? Çünkü 2 farklı bilgisayardan indirme girişimlerimde başarısız oldu.

NOT: Aslında indirme gayet hızlı bir şekilde başlıyor, ancak 2-3 dk sonra indirme hızı giderek düşüyor, ardından sıfıra iniyor ve indirme başarısız oldu diyor. Hem Ubuntu, hemde Mint'i indirdim böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2016, 15:37:25 Gönderen: AderAndro »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Elementary OS'un Sitesinden İndirme Yapılmıyor!
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2016, 17:32:38 »
Bu forumdan bunun doğru cevabını bulmak zor olacaktır, ancak geçici bir sorun yaşandığı yönünde tahminlerimiz olabilir.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı AderAndro

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: ZorinOS 15
Ynt: Elementary OS'un Sitesinden İndirme Yapılmıyor!
« Yanıtla #2 : 29 Nisan 2016, 15:29:24 »
Elementary OS'a bunu bildirmek gerekiyor, yaklaşık 1 ay önce falanda denemiş bir sözlükte bunu belirtmiştim, benle aynı sorunu yaşayan bir kişi daha bulmuştum. Sorunun aylardır farkında olmamaları gibi bir ihtimal var mı acaba?