Gönderen Konu: Mint KDE , windows 10 , kubuntu önyükleme bozuldu  (Okunma sayısı 2252 defa)

Çevrimdışı efes3434

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint KDE, Kubuntu
  • Masaüstü Ortamı: Kde
  • Grafik Kartı: GTX 1080
  • İşlemci: AMD 1800x
Mint KDE , windows 10 , kubuntu önyükleme bozuldu
« : 10 Temmuz 2016, 17:53:36 »
Pc de windows 10 , Mint KDE , Kubuntu yüklü Uefi olarak .

Windows yeni sürüm çıkartınca kurulum yaparken efi bölümünü siliyordum her seferinde ve usbden başlayan mint ile önyükleme tamiri (boot repair) yapıyordum Cinnamon kullandığım zamanlar. Bir sorun olmuyordu.
İki gündür KDE kullanıyorum, bugün windowsun yeni bir sürümü çıktı yükledim. Önyükleme bozulduğu için tamir yaptım usb ile. windows ve kubuntu sorunsuz açılıyor ama Mint KDE yi seçtiğimde bir ekran çıkıyor hatırladığım kadarıyla şöyle yazıyor: bekleyin (yarım saat bekledim bir şey olmadı) , bağlanmayı atlamak için S ye veya elle onarım için M ye basınız. S ye basınca KDE açılıyor ve sorunsuz çalışıyor.

Bir çözümü var mıdır?

Kullandığım komutlar
Kod: [Seç]
sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair && sudo apt-get update
Kod: [Seç]
sudo apt-get install -y boot-repair && (boot-repair &)
AMD Ryzen 7 1800X 3.6 GHZ//NZXT Kraken X62 (NOCTUA NH-U12S SE)// ASUS C6H/ ASUS ROG GeForce GTX 1080 STRIX-A8G-GAMING//  GSKILL 32GB (4x8GB) TRIDENT Z DDR4 3600MHz CL16 1.35V Dual kit RGB LED Ram// Samsung 970 PRO NVMe 512GB // ASUS 27" MX279H Full HD HDMI IPS Monitör// 8tb seagate// 4 Tb WD// 2 Tb wd (Sabertooth x79 , i7 4930K, 8x4gb ddr3 ram)

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Mint KDE , windows 10 , kubuntu önyükleme bozuldu
« Yanıtla #1 : 10 Temmuz 2016, 18:19:34 »
Alıntı
bağlanmayı atlamak için S ye veya elle onarım için M ye basınız. S ye basınca KDE açılıyor ve sorunsuz çalışıyor.

Buradaki konudaki önerileri uygulamayı deneyiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]