Gönderen Konu: Lol Hata üstüne hata  (Okunma sayısı 3516 defa)

Çevrimdışı YeTeM

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: L&M
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
Lol Hata üstüne hata
« : 26 Nisan 2017, 03:59:43 »
Merhaba;
Cimmond masaüstüne pol ile lol kurmaya çalışıyorum ama yok hiç bir türlü başaramadım.
Yükleme ekranında lols5 1.9.2 de bug slopt mudur nedir sürekli bu hata  1.9.2 lols3 1.7.52 lols3 yok hepsinde bir hata
olmadı en son yüklü bir bilgisayardan flaş disk ile aldım zar zor birşeyler yaptım oyna diyorum hesaba giriş yapıyorum oyuna girince de siyah ekran da kalıyor.
Nereye baktıysam yok bende mi hata yoksa desteklemiyor mu ?

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
Ynt: Lol Hata üstüne hata
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2017, 09:00:16 »
LOL malesef sağlıklı bir şekilde linux üzerinde çalışmıyor, çalışsa da, güncellemeler sonrası hatalar alabiliyor. Oynayabilmenin en sağlıklı yolu POL ile kurduktan sonra windows üzerinde kurulu güncel dosyaları alıp wine klasöründe var olanların üzerine atıp değiştirmek.
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...

Çevrimdışı Leopard

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20 64-bit
  • Grafik Kartı: Nvidia Geforce GTX 1050
  • İşlemci: Intel Core i7 7700HQ
Ynt: Lol Hata üstüne hata
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2017, 13:20:57 »
League of Legends' ın Linux desteği yok. Ayrıca sürekli güncellenen bir oyun. Bu yüzden Wine , Play on Linux gibi çözümlerle bunla başa çıkmak zor.

Bununla uğraşmak yerine hem native olarak Linux desteği olan hem de (şahsi kanaatim) daha iyi bir oyun olan Dota2'yi deneyebilirsiniz.
The only people who should kill are those prepared themselves to die!