Gönderen Konu: MDM Yetkilendirme Dosyanıza Yazamıyor  (Okunma sayısı 2322 defa)

Çevrimdışı erdener

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: linuxmint
  • Masaüstü Ortamı: cinnamon
MDM Yetkilendirme Dosyanıza Yazamıyor
« : 12 Haziran 2017, 22:39:15 »
Herkese merhaba, öncelikle sisteminde windows 7 ve linux mint 32 bit xcfe sitemleri yüklü. Windowsu açmak istediğimde winload. exe hatası, linuxu açmak istediğimde https://i.hizliresim.com/5gJBll.jpg bu hatayı alıyorum.Windows diskim yok onarım yapamıyorum. Linux minit usbden boot ederek açabiliyorum bu şekilde iki sistemi de Nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2017, 22:42:03 Gönderen: erdener »

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
Ynt: MDM Yetkilendirme Dosyanıza Yazamıyor
« Yanıtla #1 : 13 Haziran 2017, 08:42:11 »
Bu sorun oluşmadan önce ne yaptınız. Lütfen açtığınız konularda aşağıdaki bağlantıdaki hususlara dikkat ediniz.

Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: MDM Yetkilendirme Dosyanıza Yazamıyor
« Yanıtla #2 : 13 Haziran 2017, 08:55:41 »
[member=4465]erdener[/member] forumda aynı başlık altında birden fazla soru ya da sorun hakkında konuşmuyoruz, bu başlıkta MDM ile ilgili sorun hakkında konuşalım, konu başlığını da buna göre düzenledim. Diğer sorun Windows ile ilgili gibi duruyor, bu durumda doğru ve sağlıklı olanı Windows için destek alabileceğiniz ortamlardan sorunun kaynağını araştırmak olacaktır.

MDM ile ilgili sorun için önce alan boşaltmayı deneyelim, bunun için CTRL+ALT+F1 tuşlarına birlikte basarak TTY1 uçbirimine ulaşınız ve kullanıcı adı ve şifrenizi girerek oturum açınız. Ardından aşağıdaki komutla paket önbelleğindeki paketleri temizleyerek boş alan oluşturmayı deneyiniz.

Kod: [Seç]
sudo apt-get clean
Yetkilendirme dosyasına yazma sorunu kullanıcı dizinindeki haklardan kaynaklanıyorsa, bunun öncesinde neler yaptığınız ile ilgili daha fazla bilgi veriniz. [member=1]Danny[/member] nin bağlantısını paylaştığı konudaki hususlara konu açarken dikkat etmek gerçekten önemli, bu gereksiz soru trafiğini engellediği gibi, forum içinde arama yapmanız durumunda benzer konular yardımıyla sorunu kısayol yoldan çözmenize de yardımcı olabilir.
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2017, 08:57:10 Gönderen: Butterfly »
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]