Gönderen Konu: [Çözüldü] Paneldeki sekmeler nasıl birleştirilir?  (Okunma sayısı 3045 defa)

Çevrimdışı Pitfall

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Mint 18.1
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: AMD RX 470
  • İşlemci: İntel G4560
Arkadaşlar aramama rağmen bir cevap bulamadım cinnamon masaüstü kullanıyorum aşağıdaki görev çubuğunda tıpkı unity arayüzündeki gibi sadece büyük simgeler görünsün istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2017, 22:45:56 Gönderen: Pitfall »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Paneldeki sekmeler nasıl birleştirilir?
« Yanıtla #1 : 11 Haziran 2017, 18:24:07 »
Sistem ayarları (Cinnamon ayar yöneticisi) => Uygulamacıklar => Kurulabilir uygulamacıklar => "Icing Task Manager" uygulamacığını seçip kurun.

Uygulamacıklar bölümünden "Panel başlatıcıları" ve "Pencere Listesi" seçeneklerini bulup üstüne sağ tıklayın ve "Panelden sil" seçeneği panelden kaldırın.

Sonra panele sağ tıklayıp "Panel düzenleme modu" seçeneğini etkinleştirin ve "Icing Task Manager" uygulamacığını panelin sol baş tarafına taşıyın.

Sistem ayarları (Cinnamon ayar yöneticisi) => Uygulamacıklar => Kurulabilir uygulamacıklar => "Icing Task Manager" uygulamacığını seçip Yapılandır seçeneği ile uygulamacığın ince ayarlarına ulaşabilirsiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: [Çözüldü] Paneldeki sekmeler nasıl birleştirilir?
« Yanıtla #2 : 19 Haziran 2017, 17:04:37 »
Icing Task Manager uygulamacığına Türkçe desteği de eklendi.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]